2777
2789
عنوان

معجزات بارداری

290 بازدید | 10 پست

سلام به همگی 

در طول مدتی که عضو این سایت هستم بارها و بارها برخی اعضا صحبت از انتظار برای بارداری و داشتن فرزند داشتن.

ممنون میشم خاطرات و معجزاتی که براتون اتفاق افتاده رو به اشتراک بزارین.

برای همگی بهترین تقدیرها رو آرزومندم.

من منتظرشم 

منتظر معجزه ي الهي م 

نشستم زير بارون دارم دعا ميكنم اين ماه منم مامان شم💚

نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای بچه دومم میخواستم اقدام کنم که تصادف سختی کردم و چند سال نشد .بعد پریودام نامنظم شد، کلی دکتر رفتم گفتن چیزی نیست، رفتم پیش دکتر فوق تخصص نازایی گفتم نامرتب شده و قصد بارداری دوم دارم، سونو کرد توی پریودی گفت اصلا تخمک نداری و نمیشه

خلاصه کنم، رفتم ای وی اف، گفتن دیگه نیا اصلا راهی نداره بجز تخمک اهدایی. منم دوست نداشتم، گفتم خدایا به زور نمیشه اگه تو نخوای،حتما قسمتم نبوده. دوماه بعدش خواب دیدم بچه دار شدم،حالت تهوع ام هم شروع شد اما بازم فکر نکردم باردارم،یکماه هم دکتر میرفتم نمیفهمیدم چرا حالم بده

اخرش متوجه شدم ۳ ماهه باردارم.😍. تا ۵ماهگی جنسیتشم نپرسیدم از دکتر. شبش خواب دیدم انگار اختیارش با خودمه امتخاب بچه، بازم گفتم خدایا اونیکه بهتره برام،من راضی ام به رضای تو. الان دخترم۶ماهشه