نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای بچه دومم میخواستم اقدام کنم که تصادف سختی کردم و چند سال نشد .بعد پریودام نامنظم شد، کلی دکتر رفتم گفتن چیزی نیست، رفتم پیش دکتر فوق تخصص نازایی گفتم نامرتب شده و قصد بارداری دوم دارم، سونو کرد توی پریودی گفت اصلا تخمک نداری و نمیشه
خلاصه کنم، رفتم ای وی اف، گفتن دیگه نیا اصلا راهی نداره بجز تخمک اهدایی. منم دوست نداشتم، گفتم خدایا به زور نمیشه اگه تو نخوای،حتما قسمتم نبوده. دوماه بعدش خواب دیدم بچه دار شدم،حالت تهوع ام هم شروع شد اما بازم فکر نکردم باردارم،یکماه هم دکتر میرفتم نمیفهمیدم چرا حالم بده