2777
2789
شغل ازاد. یه ماشین در حد جا به جا شدن داریم ولی مستاجریم. امنیت شغلی نداریم اصلا. همسرم بنده خدا میگ ...

بیا عزیزم شما داری چه برسه اون بچه خیل سخته واقعن درکت میکنم سنتونم دیگه سن مادر شدن 

ولی بقول خودتون وقتی امنیت شغلی ندارین خودتونم که دیگه نمیتونین برین سرکار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقریبن هزینه بارداری تا به دنیا اومدن بچه چقدر میشه 

گلم والا نمیدونم

من هنوز کار خاصی نکردم یه سونو برای تایید حاملگی با بیمه دادم که شد۲۱۴۰۰۰ تومن،آزمایش بتا ۱۲۰۰۰۰ و بقیه آزمایش های اولیه رو ندادم هنوز

خودت که از قیمت ها خبر داری سیسمونی و شیر خشک و پوشک و ......

خدایا به امید تو... 
نمیتونم تصمیم بگیرم بخامم بچه دار شم کارمو از دست میدم توی یه مهد کودک کار میکنم با ماهی 1500 

می‌دونم مادر شدن یه نیاز فطری هست و می‌تونم نیازت رو درک کنم. باید شرایط رو کامل بسنجی تا تصمیم گیری راحت تر بشه. اگر کار نکنی، درآمد همسرت برای تامین نیازهای خودتون و فرزندتون کافی خواهد بود؟ آیا می‌تونید روی حمایت اطرافیان حساب باز کنید؟

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
شغل ازاد. یه ماشین در حد جا به جا شدن داریم ولی مستاجریم. امنیت شغلی نداریم اصلا. همسرم بنده خدا میگ ...

عزیزم حسرت مال آدمه، اتفاقا کسی که حسرت بکشه قوی و محکم میشه ، چرا ما ها انقدر بی طاقتیم اما پدر مادرا و پدر بزرگ مادر بزرگامون نه؟ برای اینکه اونا به معنای واقعی کلمه تو سختی و نداری بزرگ شدن، قوی شدن. 

تو هر چقدر داشته باشی بچت ممکنه چیزی بخواد که از توان مالیت خارج باشه 

میل به مادر شدن یه میل فطریه، بنظر من دیگه عقب ننداز، خدای ناکرده اگر نابارور بشی،چند سال دیگه پشیمون میشی، میگی کاش به هر قیمتی بچه دار می شدم و این روزا رو نمیدیدم، باور کن من چنتا این مدلی تو خونواده دارم

انشاا... که به سلامتی نی نیت بیاد بغلت

ممنون گلم

ایشالا هرچی که صلاح خیرته برات اتفاق بیفته

من امروز رفتم با بیمه تامین اجتماعی آزمایشات اولیه ی بارداری رو انجام دادم چیز خاصی ام نبودن شد یک ملیون سیصد و بیست هزار تومن

خدا عاقبت به خیر کنه هممون رو،صبر و توان بهمون بده بتونیم این شرایط رو تحمل کنیم

خدایا به امید تو...