الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه یه موجود زندهست با کلی نیازهای طبیعی که برآورده کردن این نیازها به یه حداقلی از توان مالی نیاز داره. نمیدونم منظورت از "شرایط مالی بد" چیه اما میشه کمی حساب کتاب کرد که الان برای یه بچه چه هزینه هایی ضروریه و نیاز به چقدر پول هست.
ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزهی nvc 😊
یکی از نشونه های مادر بودن از خود گذشتگیه الان توی زندگیت خرید چیزای اولیرو به راحتی داری بچه که فقط الانش نیس دو ماهگیش نیست که فقط پوشکو شیر بخواد بماند که اونم گرونه چاروز دیگه میره مدرسه محیط بیرون هست دبیرستان دانشگاه همش با نداری و اعصاب خورد بزرگ شه اصلن اینکارو نکن نظرم همسرت چی ادم مسئولیت پذیری هست؟
خب قربونت بشم بنظرم شرایطتون مناسب نیست فلن دست نگه دار و اقدام نکن بچه چه گناهی داره اخه من داییم ...
همسرم میگه من چیزی براش کم نمیذارم اونم میگه دیگه خسته شدم دلم میخاد یه امیدی تو زندگیم داشته باشم یه کسی که دلم گرم باشه و... خودم اصلا افسردگی گرفتم نمیدونم چی درست چه غلط چیکار کنم...
وقتی ندارین چطوری کم نزاره همسرتون چجور ادمین اینم خیلی مهم خانوادشون چطور حمایت میکنن؟ شاغلن همسرتو ...
شغل ازاد. یه ماشین در حد جا به جا شدن داریم ولی مستاجریم. امنیت شغلی نداریم اصلا. همسرم بنده خدا میگه خیلیا از خودمون خیلی اوضاشون بدتر چند تا بچه دارن. ولی من ادم کمالگرام. افسردگی گرفتم اخه دلم میخاد بچه خیلی ولی از اونورم میدونم تو حسرت خیلی چیزا می مونه من خودم هنوز کلی حسرت تو دلمه اخه