2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی رو بیار.. بعدا بارداری سخت و پرهزینه میشه... 

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

بچه یه موجود زنده‌ست با کلی نیازهای طبیعی که برآورده کردن این نیازها به یه حداقلی از توان مالی نیاز داره. نمی‌دونم منظورت از "شرایط مالی بد" چیه اما میشه کمی حساب کتاب کرد که الان برای یه بچه چه هزینه هایی ضروریه و نیاز به چقدر پول هست.

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
بچه یه موجود زنده‌ست با کلی نیازهای طبیعی که برآورده کردن این نیازها به یه حداقلی از توان مالی نیاز ...

نمیتونم تصمیم بگیرم بخامم بچه دار شم کارمو از دست میدم توی یه مهد کودک کار میکنم با ماهی 1500 

نیاز به مادر شدنم توی خودم دارم اخه

یکی از نشونه های مادر بودن از خود گذشتگیه الان توی زندگیت خرید چیزای اولیرو به راحتی داری بچه که فقط الانش نیس دو ماهگیش نیست که فقط پوشکو شیر بخواد بماند که اونم گرونه چاروز دیگه میره مدرسه محیط بیرون هست دبیرستان دانشگاه همش با نداری و اعصاب خورد بزرگ شه اصلن اینکارو نکن نظرم همسرت چی ادم مسئولیت پذیری هست؟

یکی از نشونه های مادر بودن از خود گذشتگیه الان توی زندگیت خرید چیزای اولیرو به راحتی داری بچه که فقط ...

شرایط مالیمون خوب نیست خونه نداریم و کلی مشکلات دیگه. ولی میبینم همه بچه دارند ماام خیلی دلمون میخاد

شرایط مالیمون خوب نیست خونه نداریم و کلی مشکلات دیگه. ولی میبینم همه بچه دارند ماام خیلی دلمون میخاد

خب قربونت بشم بنظرم شرایطتون مناسب نیست فلن دست نگه دار و اقدام نکن بچه چه گناهی داره اخه

من داییم مهندس شرکت نفته و همسر معلم و خونهو ماشین میگه هزینه بچه زیاده! یدونه بچه داره

خب قربونت بشم بنظرم شرایطتون مناسب نیست فلن دست نگه دار و اقدام نکن بچه چه گناهی داره اخه من داییم ...

همسرم میگه من چیزی براش کم نمیذارم اونم میگه دیگه خسته شدم دلم میخاد یه امیدی تو زندگیم داشته باشم یه کسی که دلم گرم باشه و...  خودم اصلا افسردگی گرفتم نمیدونم چی درست چه غلط چیکار کنم...

همسرم میگه من چیزی براش کم نمیذارم اونم میگه دیگه خسته شدم دلم میخاد یه امیدی تو زندگیم داشته باشم ی ...

وقتی ندارین چطوری کم نزاره همسرتون چجور ادمین اینم خیلی مهم خانوادشون چطور حمایت میکنن؟ شاغلن همسرتون؟

ما هرچیم بگیم نه شما خیلی دلتون بچه میخولد و حقم دارین بلاخره بعد چندسال زندگی مشترک

وقتی ندارین چطوری کم نزاره همسرتون چجور ادمین اینم خیلی مهم خانوادشون چطور حمایت میکنن؟ شاغلن همسرتو ...

شغل ازاد. یه ماشین در حد جا به جا شدن داریم ولی مستاجریم. امنیت شغلی نداریم اصلا. همسرم بنده خدا میگه خیلیا از خودمون خیلی اوضاشون بدتر چند تا بچه دارن. ولی من ادم کمالگرام. افسردگی گرفتم اخه دلم میخاد بچه خیلی ولی از اونورم میدونم تو حسرت خیلی چیزا می مونه من خودم هنوز کلی حسرت تو دلمه اخه