2777
2789
عنوان

حس ششمی ها بیاین

1094 بازدید | 240 پست

سوال دارم!!!!

ای تو رمه سپرده به چوپان گرگ طبع/این گرگی شبان شما نیز بگذرد...✌👊🤝(اسم چهارتا از کاربریای سابقم یادمه،وایسین تا بگم😁اها اولیش گوجه سبز بود،دومیش ته دیگ ماکارونی،سومیش سالاد شیرازی،چهارمیش هی هی خروس موآنا بود ولی پنجمیش یادم نی🤔🙄😑۵ تا کاربریم از سال ۹۵ تا الان ترکیده🤦‍♀️🤕😐نی نی یار جون دیگ اینبار بزار موندگار شم از من بگذرو بگذار بمانم😂باور کن دیگ شماره و ایمیلی نمونده ک بزنم🥴😒🙄

کس هس ک واقعاحس ششم قوی داشته باشع؟

ای تو رمه سپرده به چوپان گرگ طبع/این گرگی شبان شما نیز بگذرد...✌👊🤝(اسم چهارتا از کاربریای سابقم یادمه،وایسین تا بگم😁اها اولیش گوجه سبز بود،دومیش ته دیگ ماکارونی،سومیش سالاد شیرازی،چهارمیش هی هی خروس موآنا بود ولی پنجمیش یادم نی🤔🙄😑۵ تا کاربریم از سال ۹۵ تا الان ترکیده🤦‍♀️🤕😐نی نی یار جون دیگ اینبار بزار موندگار شم از من بگذرو بگذار بمانم😂باور کن دیگ شماره و ایمیلی نمونده ک بزنم🥴😒🙄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلی

سلام شما حس ششم قوی داری؟میشه چن تا سوال بپرسم؟

من میتونم یه چیز کلی درمورد زندگیتو بهت بگم🥰

عزیزم ب نظرت اوضاع مالی ما چطور میشه و انتقالی شوهرم جور میشه؟؟؟

حست راجبم چیه؟ یچیز ازم بگو هرچی حس میکنی

شخصی میبینم که سعی میکند خودش را به تو نزدیک کند قصدش نیش زدن به توست. از او فاصله بگیر و تا ۲۸ روز مراقب روابطت باش. انشالله که این فرد از تو دور خواهد ماند.
. افراد سخنچینی هستند که از هر فرصتی برای غیبت کردن پشت سرت و توطئه چینی استفاده می کنند. حتما آنها را می شناسی اما خبر خوب آنکه هر چه بکنند نمی توانند به تو زیانی برسانند
. انگشتی که افتاده میخواهد بگوید به عشقت پاسخ مثبت داده میشود. اما قبل از آن اخلاق ناپسندی داری که باید آن را رفع کنی و آن این است که در رخدادها روی بد سکه را میبینی و همین باعث میشود بیشتر بد بین شوی و دچار سوتفاهم گردی. اگر میخواهی عشقت پایدار بماند پیش از رسیدن این عشق این عادت را از سرت دور کن.
. از دشمنی که داری برحذر باش. دشمنی نیرومند و توانایی است. پلنگ میبینم. دشمنت قصد آن دارد ضربه ناگهانی به تو وارد کند. سکوتی که میبینی به همین خاطر است و نه از عقب نشینی. بسیار مراقب خودت باش و عاقلانه رفتار کن