2777
2789
عنوان

خانمای باردار و کسایی که میترسن نیان+داستان واقعی!!

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 84 پست
کاره خاصی نمیکردن قبلا باهام بودن چون کاری غیر طبیعی برام نکردن گفتنش اشکال نداره قبل اینکه ازدواج ک ...

ممکنه یه اجنه عاشقت شده بود؟ 

آخه راجبش زیاد شنیدم

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب منکه میگم کاریشون نباید داشته باشن الان این دختر  از اوناست

واقعا خیلی اطلاع داری خودم موندم از تعجب از زمان تولدش همینجوری بوده واقعا عجیبه 

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
خب منکه میگم کاریشون نباید داشته باشن الان این دختر  از اوناست

واقعا مرسی خیلی اطلاعات دادی میشه حالا یه نصیحت بگی به خانوادش بگم مرسیی❤️

ممکنه یه اجنه عاشقت شده بود؟  آخه راجبش زیاد شنیدم

یکیش مرده اون دستشو جلو دراز کرد نگرفتم ترسیدم گفت بیا نرفتم بعد عصبانی شد تا تونست منو زد بعد رفت دیگه ندیدمش تا یک سال دوباره جدیدا هستش دوتا زنم میبینم که همراهشن همیشه 

یکیش مرده اون دستشو جلو دراز کرد نگرفتم ترسیدم گفت بیا نرفتم بعد عصبانی شد تا تونست منو زد بعد رفت د ...

وای امیدوارم زودتر به زندگی که میخوای برسی عزیزم

واقعا مرسی خیلی اطلاعات دادی میشه حالا یه نصیحت بگی به خانوادش بگم مرسیی❤️

عزیزم  😞😖تنها کاری که میتونن بکنن بین دخترو اونا دخالت نکن عصبانیشون نکن اگه دخترو راضیه بعضی وقتا براشون سفره پهن برن بیرون 

عزیزم  😞😖تنها کاری که میتونن بکنن بین دخترو اونا دخالت نکن عصبانیشون نکن اگه دخترو راضیه بعضی ...

مرسی عزیزم حتما میگم آره دختره میگه اونا انگار میشناسم بدون وجودشون حس تنهایی میکنم

گلمی فعلا که دارم تو بدبختی غلط میزنم

عزیزم به حق پنج تن دعا میکنم بدبختی هات تموم شه

ببخشیدا احتپال اینکه بچه اونا باشه هم هست 

یعنی چطور؟ پدر و مادرش انسانن ولی این دختره با همشون از همون نوزادی متفاوته یعنی میشه؟ 

آخه یه اجنه عاشق مادرش شده بود 

یعنی چطور؟ پدر و مادرش انسانن ولی این دختره با همشون از همون نوزادی متفاوته یعنی میشه؟  آخه یه ...

خب میتونه اون اجنه با مادرش ازدواج کرده باشه ولی مادره خبر نداشته باشه بعد باهاش رابطه پیدا کرده میدونی اخه با انسان وارد رابطه میشن و تا نخوان انسان نمیفمه