بچها جک تخت رو بلند کردم زیرش وسایل بردارم یکم به شکمم فشار امد الانم یکم درد دارم خطرناکه یعنی؟
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
خدایا ازت میخوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانیو دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حالوروحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بچه ها مواظب باشین اتفاق یک دفعه می افته سعی کنین در حد مقدورات کار کنین و به خودتون فشار نیارین
خیلی استرس گرفتم🤕
زیر دو ماهگی خطر سقط هست حواست باشه یه وقت اتفاقی نیفته ۱۵ کیلو زیاده
واقعا آخه همش بغل میخواد ۳ سالشه با خودشو پرت میکنه رو کمر وشکمم البته بعضی وقتا
خدایا ازت میخوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانیو دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حالوروحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.
کلا کم تکون میخوره ولی از وقتی جکو بلند کردم تکون خورده