2777
2789

نباید اون مخزنو پر آب کنی،فقط تا اون سوراخ آب بریز

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالت متوسط میذارم.باید پودر قهوه رو حتما مسطح کنم داخل مخزن توریه.یا نه فرقی نداره؟

اره باید صافش کنی یکمم فشار بدی.

شاید قهوه ت زیادی درشته گیر میکنه تو سوراخ بخاطر همین اب با فشار میاد

شروع رژیم ۱۸ تیر ۴۰۲👈۷۷/۱۰۰👈؟؟؟؟👈 هدف ۶۵
شاید شعله زیاده با اجازه منم سوالم رو بپرسم :تاحالا شده به جای اب شیر بریزن ؟ چجوریه ؟ برای بعدش بد ...

امتحان کن ی بار.اتفاقا منم میخاستم امتحان کنم ک دستگاهم کلا خراب شده.فک کنم خوشمزه ترشه

اره باید صافش کنی یکمم فشار بدی. شاید قهوه ت زیادی درشته گیر میکنه تو سوراخ بخاطر همین اب با فشار م ...

خب من همینجوری یلخی ریختم.حالا من میگم نکنه خیلی پودره ک اب خ راحت از اون مخزن ها رد میشه و میپاشه

ممنونم این بار دقت میکنم‌.واسه ی لیوان آب دوتا قاشق قهوه خوبه؟یا ی قاشق؟کلا چقدر

تا اون سوراخ اب بریز،توی اون توری هم قهوه بریز پر کن با قاشق فشارش بده،موکوپات چند نفره س؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
خب من همینجوری یلخی ریختم.حالا من میگم نکنه خیلی پودره ک اب خ راحت از اون مخزن ها رد میشه و میپاشه

شایدم زیادی پودره

باید موقع خرید قهوه بگی واسه موکاپات میخام تا اون اندازه ای برات اسیاب کنه

شروع رژیم ۱۸ تیر ۴۰۲👈۷۷/۱۰۰👈؟؟؟؟👈 هدف ۶۵
شاید شعله زیاده با اجازه منم سوالم رو بپرسم :تاحالا شده به جای اب شیر بریزن ؟ چجوریه ؟ برای بعدش بد ...

شیر تو موکوپات امتحان نکردم،اما توی شیرجوش قهوه ترک و شیر و شکر درست میکنم خوب میشه،فک نکنم تو موکوپات جواب بده چون شیر کف میکنه

تا اون سوراخ اب بریز،توی اون توری هم قهوه بریز پر کن با قاشق فشارش بده،موکوپات چند نفره س؟

والا نمیدونم چندنفره اس😂.از کجا بفهمم چندنفره اس.

کلا من هیچ اطلاعی ن از قهوه ن دستگاهش ندارم.فقط شنیدم برا لاغری شکم خوبه دارم میخورم

والا نمیدونم چندنفره اس😂.از کجا بفهمم چندنفره اس. کلا من هیچ اطلاعی ن از قهوه ن دستگاهش ندارم.فقط ...

از سایزش مشخصه،کوچیکترینش یک نفره س

واسه لاغری هم خوبه در کنار کالری شماری