2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چ سبکی عمل کردی نفس کشیدنتون اوکیه؟

من نیمه فانتزی میخواستم ولی حس میکنم طبیعی عمل کرده،فعلاورم داره،خیلی بهترازبینی خودمه ولی هنوزدلخواهم نشده،تامپون استفاده نمیکنه وازهمون اول میشه نفس کشید ولی به هرحال چون داخل بینی خیلی ورم داره و مخاط بینی جمع میشه تایه مدت نفس کشیدن سخته

ولی درکل پیش هردکتری رفتین موقع عمل قشنگ شیرفهمش کنیدکه چه مدلی میخواین،من بهش گفتم نوک بینیم یه گردخوشگل بشه ولی فعلا که یه گردورم کردست،اگرخوب نشه میرم پیشش ومیگم درستش کنه

من نیمه فانتزی میخواستم ولی حس میکنم طبیعی عمل کرده،فعلاورم داره،خیلی بهترازبینی خودمه ولی هنوزدلخوا ...

مبارکت باشه عزیزم ایشالا فرمی ک مدنظرت دربیاد من هفته دیگه پیشش عمل دارم بینیم قوز داره و سوراخش قرینه نیست..

مبارکت باشه عزیزم ایشالا فرمی ک مدنظرت دربیاد من هفته دیگه پیشش عمل دارم بینیم قوز داره و سوراخش قری ...

به سلامتی ایشالابه خوبی وخوشی میگذره،حتماباخبرم کن ازوضعیتت عزیزم،ولی من که عمل کردم به هوش که اومدم خیلی حالم بهترازبقیه بود،دستش خیلی سبک بود،ولی اوناکه بادکترای دیگه بودن هرکدوم یه مشکلی داشتن،کارمنداکلینیکم تعریف بمانعلی رو میکردن

خیلی میترسم..با وجود ورم برای شما سوراخاشو خوب قرینه درآورده؟ بعد از چند روز گچ درآورد براتون؟

خودعملش که به هیچ عنوان نه ترس داره ونه درد،اصلاوقتی به هوش میای انگارچندثانیه خواب بودی،ولی برای شکل بینی قشنگ تواتاق عمل همه چیزوبگو یاروی دستت بنویس که یادت نره،من ازهول عمل درست همه چیزونگفتم،دکترم که روزمشاوره رویادش نیست

خیلی میترسم..با وجود ورم برای شما سوراخاشو خوب قرینه درآورده؟ بعد از چند روز گچ درآورد براتون؟

من سوراخابینیم قرینه است ولی ورم یه طرف بینیم بیشتره وحتی بعضی وقتاکه خیلی ورم داره نوک بینیم کج میشه،فعلاتازمانی که ورم داده هرروزی یه شکلیه،من خیلی ورم کنه حتی قشنگ یه قوزروی بینیم میزنه ودردمیگیره،بعد۷روزم بخیه وگچابازمیکنن،البته من خیلی پوستم حساسه وورم میکنه،به همین دلیل ورمم بیش ازحدمعمول بودووحشتناک بودم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

راستی اگرپیج تجربه عمل بینی روداری بروهایلاتاشوببین،خیلیابینیاشون سوراخاش تابه تابودکم کم بهترشده وکلی بینیشون تغییرکرده بعد ورم

راستی اگرپیج تجربه عمل بینی روداری بروهایلاتاشوببین،خیلیابینیاشون سوراخاش تابه تابودکم کم بهترشده وک ...

مرسی ممنون عزیزم..همون کلینیک رسالت عمل گرد براتون..ممنونم ک جواب دادی..خب خداروشکر خیالم راحت شدد..بازم خیلی ممنونم ازتون..چ داروهایی بعد از عمل براتون نوشت اگه تونستی  بفرست

مرسی ممنون عزیزم..همون کلینیک رسالت عمل گرد براتون..ممنونم ک جواب دادی..خب خداروشکر خیالم راحت شدد.. ...

من چون تهران نیستم،بلدنیستم میدونم اسم کلینیک امدادگرانه،آره انگاراتوبان رسالت بود.یه آمپول بتامتازون بودکه فرداش زدم،اسپری سدیم کلرایدبراشست وشوتا۴هفته استفاده کردم،البته الانم سرم شست وشو هرازگاهی استفاده میکنم.قطره فنیل آفرین تا۳،۴روز،قرص آنتی هیستامین وآناهیل وآموکسی سیلین،یه پمادبراروی بخیه

کلاهفته اول آدم خیلی دستش بنده ،من روزسوم خیلی سخت بودبرام،صورتم بسکه ورم کردداشت میپکید😁😁

خواهش میکنم عزیزم😘😘😘😘😘

من چون تهران نیستم،بلدنیستم میدونم اسم کلینیک امدادگرانه،آره انگاراتوبان رسالت بود.یه آمپول بتامتازو ...

ممنون گلم..لباس و آنتی بیوتیک اینا دیگه چیزی لازم نیست؟لباس خودشون میدند؟هرچی اون روز لازمه میخام با دفترچه ام بگیرم و همین ک زودتر تهیه کنن که اون روز عجله ای نشه