2777
2789
عنوان

راهی هست این ترکا بره ؟ + عکس

516 بازدید | 22 پست

بچه ها داخل رونم خیلی ترکای بدی افتاده ب نظرتون اینا میره ؟

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه هنوز قرمزن اره با کرم کم رنگ میشن و با لیزر میرن  اما اگه سفید شدن ن متاسفانه راهی نیست&nb ...

قرمزه عکسم گذاشتم

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 

ببین ترکاش قرمزه و الان قابل درمانه برو دکتر کرم میده با لیزرم درست میشه 

ولی اگر بمونه سفید بشه دیگ هیچکاری نمیشه کرد 

به امید روزی که برای خودم تصمیم بگیرم..برای خودم زندگی کنم.....نه برای حرف مردم

منم باردار شدم رونم ترک برداشت.

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
ببین ترکاش قرمزه و الان قابل درمانه برو دکتر کرم میده با لیزرم درست میشه  ولی اگر بمونه سفید ب ...

واقعا ؟ دکتر پوست باید برم ؟