2777
2789

آب کرفسو میخوام از امروز بگیرم بزارم آیا تو یخچال بزارم تلخ میشه؟؟ 

میخوام اب کرفسو با اب سیب قاطی کنم بزارم یخچال 

فردا نمیتونم چون از صب تا بعدظهر بیمارستانم کار دارم بعد بعدظهرم نمیتونم امروز همه کارارو میخوام بکنم 

آب هویجم جدا میخوام آب بگیرم 

آب هویجو چیکار کنم یخورده خوشمزه شه؟؟ 

بگین 

🌻دعا میکنی خونه دارشم😔؟خسته شدم خیلی خوشبختیم به خونه دارشدنمه که راحت شم با آسوده بخوابم🥺💔دعا کن خواهرم .بگو صلوات بفرستم واست

کلا بیس دقیقه بعد گرفتن اب کرفس باید خورده بشه و گرنه ویتامینی نداره دیگه😂😂😂

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همشونو با هم مبکس میخوردم هویج و سیب‌و کرفس‌‌و اناناس  روزی دولیوان میکس همشون

دختر چجوری اخه طعم چی میداد 

حاجت دلمو رواکن خداجونم .خدایا شکرت برای دادهات 🤩من خیلی قناعت کردم ت زندگی با سن کم چ فشارایی ک تحمل نکردم شوهرم قدرمو ندونست...تصمیم گرفتم زندگی کنم دیگه کم غصه بخورم بخاطر وام قسط‌‌‌‌‌...درحال تغییرم۰💫
کلا بیس دقیقه بعد گرفتن اب کرفس باید خورده بشه و گرنه ویتامینی نداره دیگه😂😂😂

عه واقعا

🌻دعا میکنی خونه دارشم😔؟خسته شدم خیلی خوشبختیم به خونه دارشدنمه که راحت شم با آسوده بخوابم🥺💔دعا کن خواهرم .بگو صلوات بفرستم واست

معجون هم خوبه درست کنی

معجون چهارمغز

یا رب نظر تو برنگردد،با افتخار ترکم، هر وقت به پرتگاه زندگی رسیدم‌ خدا گفت بپر، ترسیدم،اما به خالق جهان هستی اعتماد کردم وقتی افتادم،یکهان اوج گرفتم،من به خدایم ایمان دارم.یک دختر دهه هشتادی عاشق کتاب،درسخون،پر از تجربه،خوشکل موشگل😂و همینطور ضربه دیده از روزگار، از آدما🙂یادمه از بچگی تا این لحظه هیچوقت خوشبختی ندیدم،اما بازهم خدایا شکر حتی بخاطر حکمت مشکلاتم⁦❤️⁩
عه واقعا

والا

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
من روز قبل عمل آب کرفس جدا آب هویج جدا  خیلی خوردم کرفس طبعش سرد هست  جسارته تا صبح عمل ...

یعنی چی من موقعه ای ک عمل کردم نخورم؟؟ 

من فردا از ساعت ۶ غروب تا صبح چیزی نمیخوام بخورم