2777
2789

ی وام دارن میدن ب همسرم از شرکت ۱۰ یا ۲۰ تومن مام داریم خونه میگیریم پول تو دستمون نمی مونه همش میره قسط اینا یا میدیم ب باباش خرج ماشینش کنه بعد یک ربع پیش همسرم برگشت گفت اینجوری میخوان وام بدن مادرشوهرم برگشته میگه بده ب من فرش بگیرم فرشاشم خوبه ها کرمیه قشنگه چی بگم؟؟بخدا دارم دیوونه میشم بابا یذره درک ندارن بگن این دو تا قسط دارن زندگی دارن خونه دارن میخرن خودشون پول میخوان ۵۰۰ تومنم تو حساب داشتم گذاشته بودم برم کتونی بگیرم اونم همسرم ازم گرفت داد ب باباش چیکار کنممممم!!!!من حق ندارم یذره تو حسابم برام پول بمونه خیلی ناراحتم

±و زندگی بعد از هر فنجان چای شکوفه می‌دهد . .☕😌🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ۲۰ میلیون مگ میشه خونه خرید

نه مگ گفتم خونه بگیریم باهاش میگم پس انداز کنیم بزاریم روی پول خونه بازم ۲۰ میلیونه

اگه بهشون نمیگفتین وام میگیرید بهتر نبود؟

منک از دهنم هیچی درنمیاد خوشیامم ب کسی نمیگم همسرم گفت چیکار کنم

خونه به نام شوهرت میشه دیگه درسته؟ من این نظرم واسه زندگیه خودمه حالا شما برداشت خودتو داشته باش. به نظرم مردا هر چقدر هم واسه خانم دست و دلبازی کنن و مهربون باشن پولی رو که در آوردن نتیجه زحمتشون می دونن. اون پول رو واسه خانم نمی دونن. من که به نظرم خانم فقط باید استقلال مالی داشته باشه. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
شوهرت رو توجیح کن که نگی بهتره توقع پیش میاد

توقع پیش اومده دیگه میگن وامو بدین ب ما اونم قسطشو همسرم بریزه

خونه به نام شوهرت میشه دیگه درسته؟ من این نظرم واسه زندگیه خودمه حالا شما برداشت خودتو داشته باش. به ...

اره اونکه هست میخوام کار کنم خودم اما وقتی فعلا کار نمیکنم میخوایم پول جمع کنیم یکی میاد میپره وسط میگه پولو بدین ب من