2777
2789
عنوان

بچه ها بنطرتون ب شوهرم بگم یا نگم

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 26 پست
من بودم اعتبار خودمو زیر سوال نمیبردم خودشم فامیل خودمه قشنگ زنگ میزدم خسارت میدادم و تامام

ی ماه پیش هم زدم ب جدول دوتا لاستیکش ترکید ولی گفت فدای سرت.الان نمیدونم بگم چ واکنشی نشون بده.ماشینشم نوئه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون موقع گوشیم دستم نبود.زنگ زدم جواب نداد.بهش پیام دادم ک جواب بده

به شوهرت چرا نگی ؟

من میگم راستش.... حتما بگو و خسارت اون خانم رو هم بدید

به دنده عقب هم بیشتر توجه کن از این به بعد 

مخصوصا چون اونجا بچه کوچیک بوده

شانس آوردی بچه ای پشت ماشین نبوده

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اره.تو روستا هم هستیم خبرش پخش میشه صددرصد

هیچ وقت چیزی رو از شوهرت پنهان نکن یه بابفهمه پنهان کردی اعتمادش رو ازدست میده خودت بزار جای همسرت درک نمیکنم اینایی که میگن نگو

خدایا به خودم قول دادم همه چی روبسپرم به خودت ممنونم بابت نعمت های قشنگت
زنگ بزنم چی بهش بگم؟

بگو فردا صلح ببریم مکانیک هرچقد شد پرداخت میکنم بچه هارد ببر مدرسه اونم حل کن بیا

ببین من اخلاق شوهرتو نمیدونما خودت تصمیم‌بگیر ولی من میدوکم تصادف کنم شوهرم ماشینو دیگه نمیده نمیگم بهش چن بار اینه زدم نگفتم😁

برای مادرشدنم یه صلوات ازته دلت میفرستی؟
بچه م ک تو ماشین بود.عجله داشتم ک مدرسه ش دیر نشه

بچه های مردم رو میگم حواستو بیشتر جمع کنی 😑😑😑

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊