2777
2789
عنوان

چرا تظاهر ب خوشبختی میکنن ؟؟

334 بازدید | 21 پست

یکیو میشناسم هرروز جنگ دعوا دارن طلاق عاطفی دارن خونشون یه روز آرامش ندارن مرده برااینکه تو خونه نباشه همش پیش مادرشه ناهار شام میخوره شبا میره میخوابه فرداش بچهاشو میرسونه مدرسه بعد میره سرکار این چرخه هروز تکرار میشه 

ولی باهم عهد بستن هرجا مهمونی بود یادورهمی از خانواده زنه یا مرده ،،باید هردو شرکت کنن و اصلا ب رو خودشون نیارن ک اختلاف دارن اینا بخاطر شغل مرده آبروش یعنی انقدر آبرو براش جلو مردم 

مهمه،، که مرده هیچ نره خونش یعنی تظاهر ب خوشبختی میکنن تا بچهاشون اذیت نشن پس خودشون چی میشن این وسط ؟؟؟  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب خودشونم طلاق عاطفی گرفتن دارن زندگیشون رو میکنن دیگه حتما توافق کردن برای بچه ها به ظاهر باهم باشن کار درستی میکنن اختلافاتشون رو نمیارن وسط مهمونی و خانواده به شخصه از اونایی که تا یه دعواشون میشه همه میفهمن و تو جمع ضایع رفتار میکنن خوشم نمیاد حس میکنم به بلوغ نرسیدن

دیگه هر آدمی واسه زندگیش یه تصمیمی میگیره 🤷🏻‍♀️

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
خوب خودشونم طلاق عاطفی گرفتن دارن زندگیشون رو میکنن دیگه حتما توافق کردن برای بچه ها به ظاهر باهم با ...

پس خودشون چی میشن چرا درارن فدا کاری میکنن ؟برا بچه ؟فامیل؟تو زندگی ک آرامش نباشه محبت نباشه  مگه بدردم میخوره؟