2777
2789
عنوان

چرا تظاهر ب خوشبختی میکنن ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 21 پست

خوبه باز با این شرایط میتونن خودشون رو کنترل کنن.شما هم سعی کنید یه وقت  جایی بیان نکنید دوست عزیز وقتی خودشون نمیخوان کسی متوجه بشه.شرایط سختی دارن واقعا.خدا دلهاشون رو بهم مهربونم و نرم کنه.آمین

پس خودشون چی میشن چرا درارن فدا کاری میکنن ؟برا بچه ؟فامیل؟تو زندگی ک آرامش نباشه محبت نباشه  م ...

همیشه آدم هر تصمیمی بگیره یه چیزی از دست میده یه چیزی به دست میاره،خب اینا هم نخواستن بچه هاشون و خودشون درگیر پروسه طلاق و ....بشن مصلحتشون رو تو اینجوری زندگی کردن دیدن،شاید برای این خانواده این تصمیم بهتر از طلاق باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس خودشون چی میشن چرا درارن فدا کاری میکنن ؟برا بچه ؟فامیل؟تو زندگی ک آرامش نباشه محبت نباشه  م ...

عزیزم طلاق عاطفی یعنی قبول کردن بینشون احساسی نیست و خوب میتونن با هرکس دیگه ای معاشرت بکنن و هرکسی مختاره مسیر زندگیش رو خودش انتخاب بکنه شما جاشون نیستی شاید اونقدرام براشون سخت نیست که شما فکر میکنید 

و صد البته که وظیفشونه برای بچه هاشون کوپرنتینگ انجام بدن 

همیشه آدم هر تصمیمی بگیره یه چیزی از دست میده یه چیزی به دست میاره،خب اینا هم نخواستن بچه هاشون و خو ...

خسته نمیشن از این وضعیت یکیش بالاخره کوتاه میاد دیگه من کلا میشناسمسون ولی میدونم خوب بشو نیستن حدس میزنم طلاق میگرن 

عزیزم طلاق عاطفی یعنی قبول کردن بینشون احساسی نیست و خوب میتونن با هرکس دیگه ای معاشرت بکنن و هرکسی ...

چون خودم گذاشتم جای زنه اگ من بودم تاحالا طلاق گرفته بودم براهمن برام سخته ک چرا موندن دلیلشو نمیفهمم

چون خودم گذاشتم جای زنه اگ من بودم تاحالا طلاق گرفته بودم براهمن برام سخته ک چرا موندن دلیلشو نمیفهم ...

دقیقا چون جای ایشون نیستی دلیلش رو درک نمیکنی گلم و امیدوارم هیچوقت هیچکس تو شرایط ایشون نباشه چون هیچکس با فکر جدایی ازدواج نمیکنه و تشکیل خانواده بده

ولی شما هم مطمئن باش نسبت به شرایطش حتما بهترین تصمیم رو گرفته هیچکس با خودش دشمن نیست