2777
2789
عنوان

طلاقم نمیده چیکار کنم

2854 بازدید | 57 پست

میخوام طلاق بگیرم نمیخوام ادامه بدم باهاش از چشمم افتاده ولی طلاقم نمیده همه کاای طلاقو میکنیم ولی اخرش نمیاد میگه طلاق نمیدم چیکار کنم از چه راهی وارد شم حس میکنم لاید یه کاری کم از چشمش بیوفتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهریتو ببخش طلاق میده 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
مشکلت دقیقا باهاش چیع؟ فقط از چشمت افتاده

عصبیه منونمیبینه با یکی دیگه رابطه داره باهمه راحته باهاش خوابیده فقط وقتایی که دعوامون میشه تا سه چهار روز زندگیم خوبه باره راهش ازم جداس 

مامانم اینا میگن بمون پیش خودمون اما نمیخوام اونجا باشم میشم بارشون بعدم مشکل روانی به هم میزنم اونجا باشم از دستشون در رفتم شوهر کردم نمیخوام برگردم تازه با وجود زن بودنم برگردم امنیت ندارم تو خونه

مامانم اینا میگن بمون پیش خودمون اما نمیخوام اونجا باشم میشم بارشون بعدم مشکل روانی به هم میزنم اونج ...

ینی چی امنیت نداری تو خونه یا بمونو عصبی بودنو خیانت شوهرتو تحمل کن یا برگرد خونه پدرت.... الان کجایی خونه خودتی یا بابات