2777
2789
عنوان

طلاقم نمیده چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2854 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس فکر کردی سره بچه بازی نوزده سالگی ازدواج کردم

اگه واقعا شرایطت اینطوره سعی کن زندگیتو با شوهرت درست کنی الان تو خونه خودت امنیت داری ولی بیرون از خونه ات کلی گرگه وحشیه ک ازشون درامان نمیمونی مخصوصا ک ی زن جوونی تحمل کن تمام تلاشتو بکن شوهرت درست بشه.. اینایی ک میگن مستقل شو کارکن نفسشون از جای گرم بلند میشه مگه ب این راحتیاس!!! خودتو اواره نکن 

اگه واقعا شرایطت اینطوره سعی کن زندگیتو با شوهرت درست کنی الان تو خونه خودت امنیت داری ولی بیرون از ...

نه پس بشینه تا آخر عمرش خیانت تحمل کنه؟باید کار کنه مستقل شه مسیر زندگیشو مشخص کنه...نفسمون از جای گرم بلند نمیشه ولی زن بره نیست و مرد گرگ...زن و مرد انسانن  ...زن هم انسانه برده نیست برای خوشبختی خودش میتونه تلاش کنه...بسه دیگه انقد زنارو تحقیر کردید شما حتی به خودتونم احترام نمیزارید...من انقدر زن مستقل دیدیم حال کردم خودمم شاغلم...زندگی همینه هرچی تلاش کنی مهربونتر میشه باهات هرچی از ترس فرار کنی بدتر میشه

اگه واقعا شرایطت اینطوره سعی کن زندگیتو با شوهرت درست کنی الان تو خونه خودت امنیت داری ولی بیرون از ...

چند ماه درگیرشم نمیتونم ببینم با کسای دیگه هم باشه بچه هم نمیخواستم هرکاری کردم نیوفتاد حتی سوزن هم کاریش نکرد خیلی رو رفتارم کار کردم از هر دری بگی وارد شدم ولی نمیخواد فقط میخواد باشم کارای خودشو هم بکنه خونه مامانمم که هیچی اصلا داداشم موقعی که مجرد بودم همش میگفتکاش خواهرم نبودی باهات ازذواج میکردم فلانو این حرفا 

نه پس بشینه تا آخر عمرش خیانت تحمل کنه؟باید کار کنه مستقل شه مسیر زندگیشو مشخص کنه...نفسمون از جای گ ...

اگع میشد واقعا میموندم اگه میدونستم ادم میشه ولی من نمیتونم بشم مامانم که با بابام موند بخاطره ما پیر شد و حرف نزد بابام هر بلایی خواست سرش اورد 

اگع میشد واقعا میموندم اگه میدونستم ادم میشه ولی من نمیتونم بشم مامانم که با بابام موند بخاطره ما پی ...

ببین بشین کار کن...پولاتو جمع کن قشنگ...بعدش طلاق بگیر...چرا باید خیانتو تحمل کنی آخه؟

اگع میشد واقعا میموندم اگه میدونستم ادم میشه ولی من نمیتونم بشم مامانم که با بابام موند بخاطره ما پی ...

یه مدت ببخشید خوارش پیدا کرده بودم رفتم پیش دکتر زنان دکتره در اومده بهم میگه شما زنه خرابی هستی با مردا میخوابی گفتم ن چطور گفت پس شوهرم میره پیش زنا حواست به خودت باشه اونا کثیف بودن بعد اومده باتو هم رابطه برقرار کرده مریض شدی 

نه پس بشینه تا آخر عمرش خیانت تحمل کنه؟باید کار کنه مستقل شه مسیر زندگیشو مشخص کنه...نفسمون از جای گ ...

اینا همش حرفه الان ی خونه بخای اجاره کنی تر ۱۵۰ ۲۰۰ تومن نیس با اجاره ماهی حداقل یک ونیم دوتومن ... این دختر از کجا میخاد بیاره؟؟ چقدر باید کارکنه تا پول جمع کنه؟ دقیقا تو جامعه ی ما انقدر مریض جنسی زیادع ک واقعا امنیتی نیس اسی هم ی زنه جوون و تنها چ کاری ازش برمیاد؟! اول اوضاع جامعه رو ببین بعد حرفای روشن فکرانه بزن 

یه مدت ببخشید خوارش پیدا کرده بودم رفتم پیش دکتر زنان دکتره در اومده بهم میگه شما زنه خرابی هستی با ...

اسی تنها راهت اینه ازش شکایت کنی برا نفقه و مهریه بعدم قهر بری خونه بابات... اون موقع برادرت این حرفو زده مطمئن باش از کم عقلیش بوده.. الانم هنوز مجرده؟؟

اینا همش حرفه الان ی خونه بخای اجاره کنی تر ۱۵۰ ۲۰۰ تومن نیس با اجاره ماهی حداقل یک ونیم دوتومن ... ...

اگر پیاماشو بخونی گفت در حد یه اتاق میتونم اجاره کنم،و اینکه آرایشگری بلدم...منم تو جامعه هستم ...باید یاد بگیریم از خودمون دفاع کنیم نه اینکه تو پستوی خونه بترسیم و قایم شیم