2777
2789
عنوان

نامردی

377 بازدید | 42 پست

مردی که به نامردی ۲۵سکه از دختری بگیره بماند که چقد دخترو اذیت کرده (زن و شوهر نیستن)مرد متاهل بوده و به دروغ گفته مجردم بنظرتون تاوان پس میده؟؟(برای خودم نیست برای یکی از آشناهاست)

قطعا تاوان پس میده شک نکن کارما بهش میزنه

امیدوارم یه شارلاتان به تمام معناست زن و بچه داشته اومده بود خواستگاری دختر خالم و جالبه خودشو مجرد جا زده بود دوسال از پول بگیر تا همه چی از دختر خالم کنده بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم یه شارلاتان به تمام معناست زن و بچه داشته اومده بود خواستگاری دختر خالم و جالبه خودشو مجرد ...

عجب نامردو پس فطرتیه تف ب ذات کثیفش داشته تیغ زنی میکرده از دختر خالت 

بسپار ب خدا چوپشو میخوره یک روزی

من جای دختر خالت بودم هر طوری شده بود ب زنش میگفتم این کارشو تا انتقام بگیرم😒

اونوقت دخترخالت رو چه حسابی ۲۵ سکه به این آقا داده 

خرش کرده بود گفته بود جبران میکنم برات اینم چند ساله که کار کرده بود ۱۲سال کار کرده شده بود این سکه ها داده بوده به این اقا

عجب نامردو پس فطرتیه تف ب ذات کثیفش داشته تیغ زنی میکرده از دختر خالت  بسپار ب خدا چوپشو میخور ...

همه چیشو دروغ گفته بود گفته بود ساکن الهیه هستم کاشف به عمل اومد ساکن کرجه یه آشغالیه دومی نداره

همه چیشو دروغ گفته بود گفته بود ساکن الهیه هستم کاشف به عمل اومد ساکن کرجه یه آشغالیه دومی نداره

مقصز اصلی دخترخالته که ب هر حرومزاده ای اعتماد میکنه من موندم رو چ حسابی بهش پول سکه ... داده؟ وظیفه پسره نه دختر 

این دوره دروغ گفتنم چ آسون شده هه ریدم ب ذات کثیف این نامرد👩🏼‍🦯

کارما و اینها همش دلخوشکنکه دخترخاله‌ات باید عاقل باشه، کاریه که شده.

دختر خالم یه دختر ساده هست نه محبتی دیده از پدر(پدرش فوت شده)نه اهل دوست پسر بوده این که با زبون بازی میاد جلو وابسته میشه هرچی می‌گفته گوش میداده