2777
2789

من خیلی دل نازکم حالا خیلی بهتر شدم قبلا یه چیزی بودم...

امروز دیدم کسی که خیلی باهاش صمیمی بودم ،یعنی من فکر میکردم صمیمی هستیم ، منو از کانالش بن کرده 

کانال داشت تو تلگرام یه مدتی نه زنگ زد نه پیام هیچی پیام منو هم نصف و نیمه جواب میداد گفتم لابد یه مشکلی داره دوست نداره بگه بعد که دیدم منو از کانالش خارج کرده یه جور ناراحتی و شوکه شدن برام پیش اومد چون فکر میکردم خیلی صمیمی هستیم همیشه خیلی باهام حرف میزد پیامای طولانی ساعت هاااا 

حتی الانم که اینا رو می نویسم حس احمق بودن بهم دست میده

میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشکال نداره. مهم نیست... برای منم پیش اومده.  فکر میکردید که صمیمی هستید، نبودید دیگه. چیزی ...

آره ولی شاید باید یه مدت بگذره که بفهمم مهم نبوده 

الان اینطوری نیستم 

میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤
عزیزم درکت میکنم هیچی مثل صحبت با خودش بهت کمک نمیکنه. ازش بپرس حتما دلیلی داره. هیچم احساسای الکی ...

قربونت بشم 🧡💙 آره میدونم خودش باید توضیح بده ولی راستش دلم نمیخواد دیگه غرورم رو خرد کنم برم ازش بپرسم

حداقل ارزش اینو داشتم که توضیح بده برام☹

در مورد مسائل خودتون باهاش صحبت می‌کردید و پیام های طولانی میدادید؟

اره اون بیشتر پیام های طولانی میداد من ویس میدادم بیشتر در مورد چیزای مورد علاقمون بحث دو تا دوست اون شکلی 

خیلی ها دیگه ریمو کردن و بستن فقط خودشونن

نه گلم فکر کردم کانالش رو حذف کراه بعد با یه اکانت دیگه نگا کردم کانالش بود 

خودتو ناراحت نکن استارتر جون اخلاقت خیلی خوبه انتظارتم ازاین دوستت زیاد بود،ولی متاسفانه ادما دنبال لیاقتاشون میرن،حق داری ناراحت بشی اما حرف منو هی یادت بندازی راحت میشی

خداجون خیلی دوستدارم خودت مراقب ادمای خوب زندگیم باش
دلم برای دوستم تنگ شده

هعی...

منم الان میگم اینطوری ولی ناراحتیم بیشتر برا اینه که دوست خوبی بود و خیلی دوستش داشتم🙂

خودتو ناراحت نکن استارتر جون اخلاقت خیلی خوبه انتظارتم ازاین دوستت زیاد بود،ولی متاسفانه ادما دنبال ...

چشم سعی خودمو میکنم 🧡