2777
2789

انقدر عصبیم انقدر خشنم و انقدر تندم که حس میکنم وجودمو پر از چرک و کثافت و لجن گرفته دوست دارم با همه مهربون باشم حتی اونی که خوردم میکنه خرابم میکنه اما حس میکنم حماقته از طرفی جواب بدیو میدم حس میکنم طرف ناراحت میشه انگار دوست ندارم طرف مقابلم حرص و ناراحتی ای که من دارمو تجربه کنه... یه حس پشیمونی دارم بعد از جنگو دعوا... شما بگین چیکار کنم

ناموسا لایک نکن 😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب وقتی میرینن به آدم چرا جوابشونو ندیم؟

تو سعی کن در حد همون ریدن خودشون ، برینی بهشون

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه
خب وقتی میرینن به آدم چرا جوابشونو ندیم؟ تو سعی کن در حد همون ریدن خودشون ، برینی بهشون

در همون حدم ولی خیلی عصبی تر میشم انگار صدامو میبرم بالا اون لحظه حس میکنم طرفم دلش میکنه =(

ناموسا لایک نکن 😐

اون حس درونیتو بریز بیرون و خودت باش یه طرف باش یا اینوری یا اونوری اگه هم از کسی خوشت نمیاد نمیاد دیگه چرا باید تظاهر به خوب بودن کنی که بعد این حس دوگانگی اذیتت کنه ...هیچکس حز خودت اهمیت نداره و هیچکس هم قرار نیست تا اخر عمرت کنارت بمونه 

پس بیخیال 

به نظرم داری خودتو خیلی اذیت میکنی 

به هر حرف و رفتاری واکنش نشون نده بیخیالی رو در پیش بگیر 

اینجوری نگاه کن که آرامش خودت با ارزش تره تا برنده بودن بحث و...

البته تا جاییکه باعث سواستفاده دیگران نشه

زن زندگی آزادی✌🤍گذران عمر به وسعت ایران،گذران روح و اندیشه به وسعت جهان🕊

عزیزم شاعر میگه گر تو با بد بد کنی پس فرق چیست؟ من میگم این طرز فکر اشتباهه آدمها باید تاوان اشتباهاتشون رو بدن تا ادب بشن. نمیشه که همش یکی سرش به زیر باشه یکی سرش بالا.

خوب میکنی جواب بدی رو میدی ولی خوب جوری این جسارت رو نشون بده که طرف مقابلت وحشت نکنه

منم اینجوریم نمیتونم محکم جواب توهین بقیه رو بدم  حس تورو دارم دقیقا   و ازاین اخلاق ...

من محکم جواب میدم اما خیلی ناراحت میشم خیلییییی دوست دارم جواب ندم لال شم 🤦‍♀️

ناموسا لایک نکن 😐
به نظرم داری خودتو خیلی اذیت میکنی  به هر حرف و رفتاری واکنش نشون نده بیخیالی رو در پیش بگیر&n ...

مثلا داداشم میگه بهم زشت هیچی نگفتم نگاش کردم دور برداشت هی گفت گفت آخر گفت چرا اون شب به فلانی اون حرفو زدی ناراحت شد دقیقا اون فلانی هم امشب خونمون بود اعصابم خورد شد داد زدم گفتم به تو ربطی نداره اون شب از خودم دفاع کردم بعد بهش گفتم ازگل حس کردم تند رفتم اخه جلوش داشت از اون طرفداری می‌کرد ولی حق با من بود داداش منم خیلی خودشیرینه😅

ناموسا لایک نکن 😐

حالادمن بر عکس  انقدر بی عرضم اصلا نمیتونم جواب بدم یا کسی باهام قهر میکنه میخوادبمیرم امروز شوهرم شست منو گذاشت کنار هرچی فحش و حرف زشت بود زد بعدم قهر کرد ولی من باز باهاش حرف زدم نمیدونم از دست این بی ارادگیم چکار کنم  کاش میتونستم یکم محکم باشم  و بگم قهر کرد خب به درک

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"