2777
2789
عنوان

,هم اتاقیم گفت کی به تو نگاه میکنه

283 بازدید | 16 پست

داشتم میگفتم فردا چی بپوشم ارائه دارم...  ی دوشم باید بگیرم گفت کی به تو نگاه میکنه ول کن... 

حرفش واقعا دلمو شکست...  بعدش همش گفت شوخی کردم و...  ولی لحنش جدی بود و بهم برخورد...  هعی

یه حاجت خیلی بزرگ دارم لطفا برام صلوات بفرستین ریپ بزنین یا لایک کنید تا منم بفرستم ممنونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو من مث تو عقده دیده شدن ندارم دوس دارم مرتب و تمیز باشم 

🥺🥺🥺🥺🥺 نگفتم...  به حرفش خندیدم و باصدای بلند اما بعدش سکوت کردم و فهمید ناراحت شدم 

یه حاجت خیلی بزرگ دارم لطفا برام صلوات بفرستین ریپ بزنین یا لایک کنید تا منم بفرستم ممنونم
آها خودش لابد پرنسس دایاناست و همه نگاها سمت اونه

نه بخدا 

من خوشگل نیستم اما میدونم ازاون بهترم 

عزیزم خوابگا همینه  وقتی ببینن یکی ازخودشون بهتره همش سر کوفتش میدن میخان بمیرن از حسادت

🥺🙂💔

نه بخدا  من خوشگل نیستم اما میدونم ازاون بهترم

فکر کنم از حسادت به تو داشته می مرده

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
نه خیلی...  تازه دو هفتس اومده این

اها

اخه ما وقتایی که حوصله نظر دادن نداریم به شوخی میگیم اینو😂

ولی به نظرم خیلی نزدیک نشو بهش و یکم سرد شو بذار بفهمه که باید حدشو حفظ کنه

ولی خیلیم تابلو نباشه چون قراره مدت زیادی پیش هم باشین احتمالا