2777
2789
دیگه تمام شد اون خوبیها..الان همه فقط میخوان بهم ضربه بزنن..ادمی رو دیدی خنثی بود دنبال موزمار بازی ...

من همینم که گفتی باید پشت دستمو بوسید😂

وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه!   من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته  اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی کلا پیچیده تر از این حرفاس .

خیلیا هم بدترشو تجربه کردن ‌.

اما کسی به زبون نمیاره همه رد میشن میرن 

تا حالا شده دختری بخواد ازدواج کنه  کل فک و فامیلا جمع شن براش از مسولیتهای سخت ‌ از زندگی سخت . از اشک و گریه ها بعد ازدواج  از دخالته قضاوتها بعد ازدواج و.... بگن ؟ 

نه :(     

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ولی من ۷سال خدارو صدا زدم با امید جوابمو نداد💔💔💔

ای عزیزم ،منم اینقدر سر قضیه بورس بازی شوهرم خدا صدا زدم که موفق بشه و یگه ضرر نکنیم ولی نشد اما با اینکه تو اوج بی پولی و خفگیم الان بازم میگم خیریتی داشته 

بارتون میشه من بخاطر اهلاق برنگرا واحساسیم همیشه انگ چابلوسی زده شده بهم

منم خیلی مورد قضاوت قرار گرفتم که اشکمو درمیاوردن،چرا،چون ندید میگرفتم ورد میشدم,و اصلا هم بروشون نمیاوردم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
منم خیلی مورد قضاوت قرار گرفتم که اشکمو درمیاوردن،چرا،چون ندید میگرفتم ورد میشدم,و اصلا هم بروشون نم ...

بعضی وقتا انگاری به روشون بیاری بهتره چون مافکر میکنیم عقلشون میرسه اما اونا خوابن باید تلنگر زد بهشون