خانما من مشکل پول گرفتن و خرید کردن از طرف شوهرم ندارم.هر وقت بگم پول بریز برام ۳-۴ تومن میریزه. خرید اینترنتی هم کنم شماره کارت اونرو میزنم و خریدامو انجام میدم. خرید شامل وسایل و لباس و آرایشگاه و … برای خودم و بچه هام هست. شامل خرید خونه و مواد غذایی نمیشه. اونارو خودش جداگانه میخره.اصلنم ازم نمیپرسه چی خرج کردی؟ چقدر تو حسابت داری. بعضی وقتا هم با هم بیرونیم میگم کارتتو بده برای خودم یا بچه ها خرید دارم. اما چندبار گفتم درماه یک مقدار مشخص برای خودم بریز هی میگه چه فرقی میکنه تو که هر وقت پول بخوای بهت میدم. امامن بلد نیستم پول اضافه تر از نیازم بگیرم اینجوری هم پول بگیرم نمیتونم چیزی پس انداز کنم. دوست دارم پس انداز کنم برای خودم طلایی چیزی بخرم. چی بگم که شوهرم رو راضی کنم مقدار مشخص هر ماه برام بریزه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بنظرم این دیگه توقع زیادیه که بیشتر از نیازت برداری و بری پس انداز کنی به جاش برو کار کن و پولتو پس انداز کن من کلا کارت دستمه ولی برای پس انداز خودم چیزی بر نمی دارم بنظرم خیلی زشته
ی مبلغ مشخص بده میشه جیره بندی هرماهت دیگ مجبوری مثلا قبلا ک نمیدونستی چقد خرج میکنی باتوجه به ماهانه جدید ک میگیری خریدتو در ماه بکنی نهایتا دوبار ولی از جیب شوهرت بره هروقت هرچیزی هر قیمتی دلت خواست میخری