2777
2789

خانما من مشکل پول گرفتن و خرید کردن از طرف شوهرم ندارم.هر وقت بگم پول بریز برام ۳-۴ تومن میریزه. خرید اینترنتی هم کنم شماره کارت اون‌رو میزنم و خریدامو انجام میدم. خرید شامل وسایل و لباس و آرایشگاه و … برای خودم و بچه هام هست. شامل خرید خونه و مواد غذایی نمیشه. اونارو خودش جداگانه میخره.اصلنم ازم نمیپرسه چی خرج کردی؟ چقدر تو حسابت داری. بعضی وقتا هم با هم بیرونیم میگم کارتتو بده برای خودم یا بچه ها خرید دارم. اما چندبار گفتم درماه یک مقدار مشخص برای خودم بریز هی میگه چه فرقی میکنه تو که هر وقت پول بخوای بهت میدم. امامن بلد نیستم پول اضافه تر از نیازم بگیرم اینجوری هم پول بگیرم نمیتونم چیزی پس انداز کنم. دوست دارم پس انداز کنم برای خودم طلایی چیزی بخرم. چی بگم که شوهرم رو راضی کنم مقدار مشخص هر ماه برام بریزه؟

حق با شوهرته بنظر من 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑  کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                      رنگ امضامو عوض کردم صفا کردی؟😁 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم ب همین قانع باش 

چون بیشتر بخوای شاید از همینم محرومت کنه 

می تونی شماره کارتش رو که داری پول به حساب خودت بزنی 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

بنظرم این دیگه توقع زیادیه که بیشتر از نیازت برداری و بری پس انداز کنی به جاش برو کار کن و پولتو پس انداز کن من کلا کارت دستمه ولی برای پس انداز خودم چیزی بر نمی دارم بنظرم خیلی زشته

حلالم کنید و خدانگهدار   

ی مبلغ مشخص بده میشه جیره بندی هرماهت دیگ مجبوری مثلا قبلا ک نمیدونستی چقد خرج میکنی باتوجه به ماهانه جدید ک میگیری خریدتو در ماه بکنی نهایتا دوبار ولی از جیب شوهرت بره هروقت هرچیزی هر قیمتی دلت خواست میخری 

شغل شوهرت چیه؟

❤🤍❤

اگه مشکل مالی نداری روراست بگو طلا میخام اگه گفت طلا گرونه نمیشه بگو ماهی یکم از حساب برمیدارم پس انداز کنم بخرم اگرم خودش خرید که هیجی

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁