2777
2789

با سلام خدمت دوستان گرامی. راستش بچه ها این چند روز خیلی ذهنم نگرانه یعنی از هجده سالگی تا الان 38 سال دارم خیلی استرس داشتم. از بیست تا بیست و هفت سالگی درگیر کنکور و ارشد و پایان نامه هاش بودم خیلی بهم سخت گذشت بعد از اون هم درگیر استخدام و آزمون هاش بودم تا بلاخره قبول شدم و همزمان هم دکتری رشته ام را ادامه دادم بچه ها من دکتری ام خیلی طول کشید 7 سال خیلی اذیت شدم تا اینکه در سن 36 سالگی درسم تموم شد و چون فرصت نداشتم و یک مشکل دیگه برام پیش اومده بود مدرک ام را در 37 سالگی گرفتم . وقتی سرکار میرم از ساعت 8 صبح تا ساعت 5 یا 6 درگیر کار هستم کارم فنی هست و واقعا اعصابم بهم میریزه اصلا وقت اضافه ندارم . کلا احساس میکنم خیلی داره بهم سخت میگذره توی کار استرس و داخل خونه حرف اطرافیان و نگرانی هاشون که چرا ازدواج نکردم . توی دانشگاه خواستگار داشتم ولی میترسیدم و سریع میگفتم نه و با لحن خیلی تند، خواستگار سنتی هم در فامیل داشتم اما نه اجازه دادم بیان نه بهشون فکر کردم چون مستقل شدن برام مهم بود الان یه چند وقتی هست دلم برای خودم میسوزه اینکه خیلی تنهام خیللللی و بخاطر سنم بعیده خواستگار سنتی بیاد اونم متناسب با خودم( اینکه هنوز از ازدواج میترسم) چون فرصت نشد بچگی کنم شادی کنم یعنی واقعا نشد الان هنوز دوس دارم مثل دختر بچه ها کلیپس صورتی بزنم بخندم شادی کنم چون به اون آرزوها رسیدم الان استرس مقاله ... دیگه ندارم ولی خب با این وجود خیلللی نگران افزایش سنم هستم. در محیط کارم کلی آدم حسود وجود داره که فرصت پیشرفت را ازم میگیرن. از اینور هنوز در کار پیشرفت نکردم بعد از 9 سال از اونور زندگیم را هم باختم دوس داشتم حداقل یک دونه بچه داشتم باهش سرگرم بودم بازی میکردم ولی میگم ظلم نیست توی این سن صاحب بچه شدن (البته قیافم خیلللی خیلللی کم سن میزنه طوری که کسی باورش نمیشه از خیلی ها بزرگتر باشم اونم با فاصله ده سال) از همه چیز جدیدا میترسم بنظرتون فرصت ازدواج برام هست در کنار این همه آدم حسود چون من دختر سنتی هستم . بعد اگر ازدواج جور بشه میتونم جوان بمونم با توجه به حجم کارم که بچم ترس مردن منو نداشته باشه دلم براش میسوزه اصلا دلم برای همه بچه ها میسوزه گاهی میگم تنهایی را تحمل کنم حرف ها را بشنوم ولی یه کوچولو را توی این دنیا نیارم که استرس اون هم بهم اضافه شه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم زنداداش من تو همین سن ازدواج کرده و ان شالله به زودی صاحب بچه میشه . شما بیشتر استرس دارید اگه برطرف بشه درست میشه

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

من مثل شما بودم دوران کارشناسی خیلی سخت گرفتم ،با توجه به اینکه دانشکده فنی بودم و اکثرا آقا بودن خواستگار هم زیاد داشتم، ولی سفت و سخت و جدی رفتار میکردم باهاشون ، توی ارشد سرم ب سنگ خورد یکم شل گرفتم و ازدواج کردم😅😅

ببین‌من برعکس شمام .من دوتا بچه دارم زود ازدواج کردم اما الان میگم کاش درس خونده بودم کاش مستقل بودم بخدا همه آرزو دارن جای شما باشن.ازدواج فقط تصورش قشنگه وگرنه ۹۰ درصدش پشیمونن 

ازدواج اصلا اونجور ک فکر میکنیم نیست من تصوری ک از ازدواج داشتم این بود ک عروس میشم بیرون تفریح گشت و گذار و بغل و اینا اما الان فقط دوتا بچه فوق شیطون ب حدی ک همش باید بزرگیو از جون اون یکی بگیرم دارم و ی خانواده شوهر ک پارم کردن یه شوهر له ک انگار اصلا تو دنیا نیست

دوستم سن شما ازدواج كرد ٤٢سالگي بچه اش دنيا اومد بسيار هم زندگي خوبي داره

اين فكرا رو بزار كنار

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕