2777
2789
عنوان

مشکل ازدواج در سن بالا ولی قیافه کم سن

| مشاهده متن کامل بحث + 2562 بازدید | 32 پست

چقد شبیه منی😔 لعنت به این اطرافیان و حرفاشون.  نمیذارن درس بخونم.

منم خیلی کم سن به نظر میام. و الان با حرف بقیت دارم نابود میشم.

اما بذار یه چیزی بهت بگم. زندگی هیچکس شبیه هم نیست. 

یکی تو ۲۰ سالگی شوهر میکنه. اما ۴۰ سال مادر میشه. ممکنه یکی تو همون بیست مادر میشه و حتی عروسی بچشم نمیبینه. همه چی دست خداست. دوست مامانم نزدیکای ۵۰ صاحب یه دختر شد. (یه پسر ۲۷ و یه دختر ۱۷ هم داشت) الان دختره امادگی میخونه. 

معلمم حدودای ۴۶ صاحب دختر دوم شد.

اینجوری نگو ان شالله هم ازدواج میکنی هم بچه دار میشی هم عروسیشو میبینی هم نوه هاتو💖💖💖💖

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
اره دوستم ۴۲دوسالگی ازدواج کرد همون موقع هم باردار شد الان دو قلو داره

خوشبحالش  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه دلت تشکیل خانواده بخاد طبیعیه ولی اینکه انقد ناامیدی نیاز به اصلاح داره حتما برو پیش روانشناس وگرنه ناامیدی و نشخوار فکری داغونت می‌کنه. نمیخام مثل این قانون جذبیا شعار بدم اما واقعا امیدوار باش که یه ازدواج خوب و بچه ی خوب در پیش خواهی داشت. خیلیا از تو دیرتر ازدواج کردن و خیلی هم خوش بختن. نگران پیر شدن نباش همین نگرانی آدمو پیر می‌کنه شل بگیر جوون میمونی برات دعا میکنم انشاالله که خوشبخت و عاقبت بخیر بشی. ضمنا دلتم برای خودت نسوزه تو خیلی هم خوشبختی نرو تو فاز قربانی بودن. خوشبخت هستی انشاالله با شوهر و بچه خوب خوشبخت تر میشی

چقد شبیه منی😔 لعنت به این اطرافیان و حرفاشون.  نمیذارن درس بخونم. منم خیلی کم سن به نظر میام. ...

درس بخون . درس ضرر نداره . ولی جامعه ما جامعه ایده آلی نیست کمتر بهش بها میدن و گاهی ندید میگیرن😔

بیخیال بابا سنی نداری عزیز جان،توی محیط کار دیگه حواست باشه کسی ازت خوشش اومد پا بده، سخت نگیر ،

برن بمیرن ببخشی از بس حسودن و دردسر آفرین.   و اینکه سرکار اصلااااا. مگه سرکار محل ازدواج هست؟؟؟؟ عمرا. 

این خیلی خوبه ک تحصیلات عالیه و کار خوب دارید برای اینهمه حس بد و دلسوزی ب خودتون پیش روانشناس برید 

اصلا دیر نشده برای شادی و جوونی 

بلخره قسمتتون میاد زمان بندی خدا ایرادی توش نیست 

اینهمه ب درس خوندن گذروندید از این ب بعد یکم زندگی کنید و لذت ببرید شوهر هم پیدا میشه 

این خیلی خوبه ک تحصیلات عالیه و کار خوب دارید برای اینهمه حس بد و دلسوزی ب خودتون پیش روانشناس برید ...

اصلا توی این کشور کسی برای تحصیلکرده ارزش قائل نیست از کارهام میشد پول درآورد اما مدیرها خودشون زدن به اونطرف و ازش استفاده کردند و هیچ دستت درد نکنه ای به من نگفتن!. بجهنم!!! ولی حالا من موندم وقت تلف شده و یه دنیا تنهایی و استرس .... دیگه فقط با گوشیم بازی می‌کنم ولی از اینکه دارم وقتم تلف میکنم باز ناراحتم. 

اصلا توی این کشور کسی برای تحصیلکرده ارزش قائل نیست از کارهام میشد پول درآورد اما مدیرها خودشون زدن ...

ایجوری فکر نکن عزیزم خیلیا براشون مهمه 

اخی🥲🥲چرا بازی با گوشی ی باشگاه ثبت نام کن 

پیاده روی برو کسی و نداری کافه باهاش بری 

یکم زندگی کن و تفریح کن همسر هم میاد 

تو باشگاه دوست پیدا میشه

انقد تلقین نکن ک وقتم رفته استرس دارم 

حالا ک مسولیت خونه و شوهر و بچه نداری لاقل استفاده کن 

چیزایی ک میخوای بدست بیاری چه همسر چ هرچی تو ی دفتر بنویس بهشون انرژی مثبت بفرس فکر مثبت کن درموردشون فکر کن رسیدی بهشون و رها کن و منتظر نتیجه نمون 

مطمعن باش میشه بهت قول میدم🤗

از این کاربر گلس__رخ بپرس فکر میکنی کی ازدواج میکنم حس ششمه ج میده بهت ان شالله ب آرامش و شادی برسی 🥰خدا بزرگه حالا شوهر انگار تحفه ن ماشین اگ داری برو مسافرت اینجا آدم انقد شوهرای داغون میبینه میترسه اصلا سنتی نباید ازدواج کرد خیلیا عیب طرفم دیدن باز خودشون زدن ب اون راه و زندگیشون تباه کردن