2777
2789

دختر عموش یا من ؟؟؟؟؟

تاپیک قبلیمو بخونید فقط سوال نکنید لطفا کسی حس قوی داره بیاد بگه دارم دق میکنم میترسم سکته کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقا میگم من یه برنامه دارم که استخاره میگیره 

الان تو گفتی گفتم بزار ببینم استخاره چی میشه 

این بود : خوب است اما با رعایت تقوا و تهذیب نفس 

تاپیک قبلت هم خوندم یه ذره با این جمله مرتبطه 

گفتم بهت بگم 

الان دیگه یه خانم میگه باید باطلحسر بزنی سفره بندازیم که دعای که برات دفن کردن باطل بشه امروز جمعه بود انجام دادن میگه یک هفته منتظرم دعا کن برام دنیا هزینه کردم نشد میگه باطل بشه هرجا دعا بگیری کارت مبشع

چون من این آقا دوست دارم باید بهش برسم حتی تا آخر عمر دعا بگیرم

به نظر من شما به خود خدا توکل کن بگو خدایا من به تو اعتماد دارم هر چی خیره سر راه من قرار بده 

اگر رسیدی به اون بنده خدا که خدارو شکر کن 

اگر نرسیدی هم حتما حکمتی داشته که تو ازش خبر نداشتی و خوشبختی تو با اون فرد صورت نمیگرفته 

اعتماد کن به خودش!

اخه من اعتماد دارم به خدا ولی مطمنم خدا نمیخواد ولی من میخوام من بدون اون نمیتونم 

همین دیگه این اسمش اعتماد نیس 

اگر چیزی رو میخوای ولی خدا بهت نمیده بدون یه چیزی خدا میدونه که تو نمیدونی 

بسپار به خودش اگه واقعا به صلاحت باشه خدا بهت میده 

اگر خدا نخواد یه اتفاقی صورت بگیره از اسمون سنگ هم ببیاره و تو خودت بکشی اون اتفاق صورت نمیگیره 

پس به نظرم اینجوری نگو که من میدونم خدا نمیخواد ولی من خوام؛ چون اگر خدا نخواد خواستن تو فایده ای نداره 

هرچی قسمت باشه همون منم بخاطر عشقم دنیا دعا گرفتم نتیجه نمیگیرم نمی‌دونم دلیلیش چیه میگن طلسمم کردن& ...

قسمت ادما میسازن 

ولی با دعا درست نیست 

بهش برسی من که دارم دق میکنم نمبتونم حتی حرف بزنم در موردش با کسی اشکام نمیزارن فقط دعا کنید بهش برسم دختر عموش بره شوهر کنه 

هرچی قسمت باشه همون منم بخاطر عشقم دنیا دعا گرفتم نتیجه نمیگیرم نمی‌دونم دلیلیش چیه میگن طلسمم کردن& ...

من میدونم دختره واسش دعا گرفته ولی من توکلم به خداس 

واسه دختره خوب در میاد سرکتاب گرفتم ولی واسه من بد حکمتش چیه نمیدونم خیلی داغون شدم