2777
2789
عنوان

درمان لکنت زبان

2664 بازدید | 38 پست

سلام دوستان شبتون بخیر

من یکی از دوستام دچار لکنت زبان هست و خیلی دوست داره سریع خوب بشه چند باری هم گفتار درمانی رفته تاثیر خاصی نداشته میخواستم ازتون بپرسم کسی رو داشتید که لکنت داشته و بعد خوب شده؟و چیکار کرده؟

اگه کمک کنید ممنون میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما عمل يا دارويى براى اين مشكل نداريم 

راه حلش گفتار درمانى ،ولى طولانى ،چند سال بايد حوصله كنه و بره و بياد تا خوب بشه 

با چند جلسه حتى بچه هاى كوچيكم خوب نميشن 

من بچه بودم داشتم ،دکترم نرفتم خوب شدم،پسرخاله ک هم سنه منه خیلی لکنتش شدید بود اونم دکتر نرفت خوب شد،اون موقع میگفتن باید تو آینه واسه خوت حرف بزنی ک زبونت روون شه

قبول ما بد بودیم،شما از خوبیات بگو ما شرمنده شیم
چند سالش هست ؟؟ لکنتش در چه حدی عست

خواهرش هست حدودا ۱۵ از ۷ ۸ سالگی دچارش شده 

چند بار پدر و مادرش بردنش دیدن تاثیر نداره دیگه ولش کردن منم دوستم ۱۷ سالشه و بابت همین موضوع خیلی ناراحت چون میگه خواهرش خیلی حس خوبی نداره از این بابت

من بچه بودم داشتم ،دکترم نرفتم خوب شدم،پسرخاله ک هم سنه منه خیلی لکنتش شدید بود اونم دکتر نرفت خوب ش ...

خودش وقتی تنهایی حرف میزنه یا جلو اینه حرف میزنه لکنت نداره 

ولی مثلا تو جمع اینا دچارش میشه 

ولی میگه با یکی از دوستام حرف میزنم لکنتم خیلی کمتره

حتما پیگیری کن و درمانش کن...لکنت اگر دیر اقدام کنی میشه عادت گفتار و سخت درمان میشه

عادت شده دیگه من چند ساله اینجورم شرایط دکتررفتن ندارم

برای سلامتی تو دلی ام یه صلوات مهمونم کن لطفا
ما عمل يا دارويى براى اين مشكل نداريم  راه حلش گفتار درمانى ،ولى طولانى ،چند سال بايد حوصله كن ...

چند سال بنظرتون دیر نیست؟

اصلا نمیدونم چرا باید اینجوری بشه ، حساب کنید ۸ ۹ سال دچارش باشی خیلی سخته واقعا

چند سال بنظرتون دیر نیست؟ اصلا نمیدونم چرا باید اینجوری بشه ، حساب کنید ۸ ۹ سال دچارش باشی خیلی سخت ...

از ۳ سالگی تا ۶ سالگی دوران طلایی درمانه و سریع تر نتیجه میگیرن ولی از ۷یالگی به بعد زمان بیشتری رو باید اختصاص بدت تا حل بشه