2777
2789
عنوان

درمان لکنت زبان

| مشاهده متن کامل بحث + 2665 بازدید | 38 پست

عزیزم بگو خولنجان زیر زبونش بزاره گرمی هست. 

میخک هم همینطور

گلاب و بیدمشمک هم برای ارامش و کنترل استرس خوبه.

شربت امگا۳ استفاده کن.

جلو اینه با خودش بخش بخش و آروم حرف بزنه.. کتاب آروم بخونه. این بخش بخش حرف زدن خیلی کمکش میکنه. مپقع حرف زدن سعی کنه از دستاش کمک بگیره. هر بخشی رو که میگه دستش رو هم باهر بخش پایین بیاره.

درظاهر تمرین ساده ای هست ولی تاثیر داره.

سازدهنی زیاد بزنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ۳ سالگی تا ۶ سالگی دوران طلایی درمانه و سریع تر نتیجه میگیرن ولی از ۷یالگی به بعد زمان بیشتری رو ...

اینم بگم اول دادش دچار شده پدر و مادرش هم میگن از دادش تقلید کرده و بعدش دچارش شد

عزیزم بگو خولنجان زیر زبونش بزاره گرمی هست.  میخک هم همینطور گلاب و بیدمشمک هم برای ارامش و ک ...

اصلا انگار من از خواهرش شنیدم مثلا سر کلاس با معلم میخواد حرف بزنه انگار هول میشه و لکنت میگیره دست خودشم نیست 

خودش وقتی تنهایی حرف میزنه یا جلو اینه حرف میزنه لکنت نداره  ولی مثلا تو جمع اینا دچارش میشه&n ...

حتما استرس لکنت هم داره اینجوری میشه

قبول ما بد بودیم،شما از خوبیات بگو ما شرمنده شیم
اصلا انگار من از خواهرش شنیدم مثلا سر کلاس با معلم میخواد حرف بزنه انگار هول میشه و لکنت میگیره دست ...

عزیزم انشالله بهتر بشه. اون استرس داره. حتما حتما یه دوره شربت  امگا۳ خارجی استفاده کنه. گرون هست در حد ۴۰۰،۵۰۰ ولی خیلی خوب هست

روشتون چی بود؟چه کاری انجام دادید؟

باورت میشه یادم نیست ،نمیدونم چجور خوب شدم من ک میگم کار مامانم بود من لکنت گرفتم از بس کتک می‌خوردیم، خیلی ازش حساب میبردیم🤣

قبول ما بد بودیم،شما از خوبیات بگو ما شرمنده شیم
الان هم سنش برای درمان خیلی خوبه اگر از لحاظ مالی براش مقدور هست حتما تشویقش کنید تا ادامه بده و خست ...

خب حوصله ش رو داره ولی خب مثلا حالا مدرسه اش خصوصیه تعداد بچه ها اون قدر بالا نیست ولی خب میگه مثلا یهو ۱۰ نفر زل میزنن بهم منم با یه تحقیق رو بخونیم یه جوری میشم

البته موقع خوندن از رو کتاب یا تحقیق خیلی کم لکنت میگیره ولی خب همون یه خورده هم اع۱ابش رو خورد میکنه

باورت میشه یادم نیست ،نمیدونم چجور خوب شدم من ک میگم کار مامانم بود من لکنت گرفتم از بس کتک می‌خوردی ...

بخاطر کتک خوردن خوب شدی😂

میگم از فردا خواهرش بگیره بزنتش