2777
2789
عنوان

برا40نفر توحید میخونم به نیت حل شدن مشکلم🥺♥

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 26 پست
انشاللله حال دلت عالی ❤ براتون سوره توحید خوندم برام بخونید به نیت مشکلم  خیلی محتاجم به دع ...

عزیزم آبروم درخطره بی زحمت برام بخون منم برای حاجتت ۱۰مرتبه این دعا رو میخونم

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کن امیرم برگرده 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

یکبار خوندم ان شاالله مشکلت هر چه زودتر حل میشه 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

ممنونم از تک تکتون عزیزان 

انشالله هرچی از خدا بخواید بهتون بده 

حال دلتون همیشه عالی 

بچه های سالم و صالح نصیبتون بشه 

و خوشبخت بشید 

تاپیک کلی زدم 

خیلی محتاج دعاتونم❤🥺

حاجت رواشی رولَه

برات حمد خوندم

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه