2777
2789
عنوان

کیا بعد از کات پشیمون شدن؟؟

1920 بازدید | 49 پست

سلام دوستان من تقریبا ۸ ماهه بایکی تو رابطه ام دوسش دارم اما حالم توی این رابطه خوب نیست آرامش ندارم دلیل واسه کات کردن هم زیاد دارم خیلی فکر کردم چندبار خواستم کات کنم اما بازم وقتی اومده سمتم خر شدم برگشتم . الان چندوقته مردد هستم میترسم کات کنم بعدش پشیمون شدم 

پشیمون ازاین بابت که اون خیلی کیش مناسبی هست نه ، فقط میترسم یهو احساس خلا عاطفی یا دلتنگی کنم و خیلی اذیت بشم کسی هست بعد از کات پشیمون شده باشه؟ کات کردن از طرف شما بوده یا پارتنرتون 

من كات كردم بادليل منطقي

دارم خفه ميشم از دلتنگي

اي پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بي‌طاقتم، و جانم از آن اندوه كه نصيب من گرديده، آكنده است؛ و اين در حالي است كه تنها تو مي‌تواني آن اندوه را از ميان برداري و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور كني. پس با من چنين كن، اگرچه شايسته‌ي آن نباشم، اي صاحب عرش بزرگ!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوس دارم کات کنم چون ادم زندگی نیس 

هم سن خودم افغانستانیه شناسنامه نداره مخالفت خانوادم و شکاک پول هم نداره میدونم الان مسخرم میکنید سه سال باهاش دوستم میخواستم کات کنم اما نشد دلم ی جوریه دلتنگی و تنهایی و نمیتونم تحمل کنم 😿😿

من كات كردم بادليل منطقي دارم خفه ميشم از دلتنگي

منم دلایلم کااملا منطقیه یعنی به هرکس گفتم حق رو به من داده اما یه وقتایی احساس به منطق غلبه میکنه دیگه

چندوقته کات کردی؟ میخوام بدونم معمولا تاچندوقت بعد از کات کردن آدم اذیت میشه 

نه تنها راضی هستم بلکه احساس آسودگی خاطر دارم چون ایشون سابقه خوبی پیش من نداشت ،بعدم من دیگه احساس رضایت نداشتم درسته اون برای جبران اومده بود ولی دیگه واقعاً برام ارزشی نداشت یه رابطع خوب رابطع ای هست که کلی دلیل باشه برای موندن نه رفتن اگع دلیلی برای رفتن پیدا کردی بدون خیلی وقتع وقتتو براش تلف کردی نزار به جای برسه که صدمه ببینی منو گاهی دلم تنگ میشه ولی دیگه نمی خوامش چون برای هم مناسب نیستیم 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
دوس دارم کات کنم چون ادم زندگی نیس  هم سن خودم افغانستانیه شناسنامه نداره مخالفت خانوادم و شکا ...

خب طبیعیه بخاطر وابستگی . منم خیلی اذیت شدم توی این رابطه اخه هم وقتی هست اذیت میشم هم وقتی نباشه . موندم چکارکنم 

منم دلایلم کااملا منطقیه یعنی به هرکس گفتم حق رو به من داده اما یه وقتایی احساس به منطق غلبه میکنه د ...

٥ماه تقريبا

اوايلش اصلا دلتنگ نبودم كامل راضي وخوشحال

حتي با خواستگارم شروع كردم صحبت كردن اما ته ته دلم عشقمه😭💔بخاطرهمين نميتونم ب ازدواج فكركنم

اي پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بي‌طاقتم، و جانم از آن اندوه كه نصيب من گرديده، آكنده است؛ و اين در حالي است كه تنها تو مي‌تواني آن اندوه را از ميان برداري و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور كني. پس با من چنين كن، اگرچه شايسته‌ي آن نباشم، اي صاحب عرش بزرگ!
منم دلایلم کااملا منطقیه یعنی به هرکس گفتم حق رو به من داده اما یه وقتایی احساس به منطق غلبه میکنه د ...

من تا دفعه اول تا دو سال ذهنم درگیر بود چون یهو ولم کرد حتی یه جمله نگفت نمی خوامت برو بعدشم کلی بلا سرم اومد دفعه دومم که اومد سمتم گفتم دیگه دیره نمی خوامت

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
نه تنها راضی هستم بلکه احساس آسودگی خاطر دارم چون ایشون سابقه خوبی پیش من نداشت ،بعدم من دیگه احساس ...

کاملا درسته . یکی میگفت اگر بین موندن و رفتن مردد شدی برو . چون اگر اون رابطه خوبی برات بود هیچوقت بین دوراهی قرار نمیگرفتی و توی شرایطی قرارت نمیداد که به تموم شدنش فکر کنی 

٥ماه تقريبا اوايلش اصلا دلتنگ نبودم كامل راضي وخوشحال حتي با خواستگارم شروع كردم صحبت كردن اما ته ...

فراموش کن خواستگارتو به دلت راه بده منم بعد از اون هیچ کس به چشمم نمیومد ولی الان یه پسره ذهنمو مشغول کرده 🤗

فراموش کن خواستگارتو به دلت راه بده منم بعد از اون هیچ کس به چشمم نمیومد ولی الان یه پسره ذهنمو مشغو ...

هرچقدرم بد بوده باشه

ولی یه وقتایی دلت برای خوبیاش تنگ نمیشه؟

نگران این نیستی با پسر دیگه ای آشناشی اون خوبیارو نداشته باشه

من تا دفعه اول تا دو سال ذهنم درگیر بود چون یهو ولم کرد حتی یه جمله نگفت نمی خوامت برو بعدشم کلی بلا ...

خب شرایط من یکم فرق داره چون خودم میخوام کات کنم فقط میترسم پشیمون شم . هرچند اون اینقد اذیتم کرده واقعا پوئن مثبتی نداره که منطقا  بخوام پشیمون شم اما از نظر عاطفی و وابستگی میترسم پشیمون شم 

کاملا درسته . یکی میگفت اگر بین موندن و رفتن مردد شدی برو . چون اگر اون رابطه خوبی برات بود هیچوقت ب ...

ببین شرایط آدما و نوع رابطه ها باهم فرق داره ولی چیزی این وسط مشخص هست این که وقتی تو رابطه احساس کردی بی ارزش شدی یا نادیده گرفته شدی یا احساس رضایت و امنیت نداری و پیشش به ندرت خوشحال میشی و رابطع شده عین یه فیلم که همش تکرار میشه بدون رابطه تموم شده اس فقط داری کشش میدی و خودت ضربه میخوری بابت تک تک جمله هایی که دارم بهت میگم کلی اشک ریخته شده و دل شکسته شده و به روانم صدمه خورده پس حداقل دو سه بار متن رو بخون که درس مهمی هست