2777
2789
عنوان

از معایب شغل کارمندی بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 34 پست

از نظر بیمه چطور 

سلام لطفا توجه کنید!!! ⚠️خواهش میکنم به  نظر من احترام بزارید وقتی تو تاپیک من شرکت میکنید خارج از بحث موضوع حرف نزنید یا بحث رو منحرف نکنید که کم کم به تعطیل شدن نزدیک بشه !از کاربرایی که با کمال میل منو به خاطر مشکلم راهنمایی میکنن  خیلی تشکر میکنم 💖.چون دقیقا تبادل نظر در اصل برای راهنمایی کردن همدیگه به طور صحیحه!یاد بگیریم اگه نظر مفیدی نداریم تو تاپیک شرکت نکنیم اصلا🙅‍♀️ که صفحات تاپیک الکی جلو نره💁‍♀️ و شلوغ نشه🤦‍♀️!از کاربرایی که اصلا مراعات نمیکنن و شرایط حال استارتر و بقیه کاربر هارو درک نمیکنن به شدت متنفرم😡 دقیقا منظورم همون کاربر هایی هستن که میان تو تاپیک بقیه مسخره بازی درمیارن اگه موضوع تاپیک جدی باشه و چله زیارت و تبلیغ میزارن یا میگن تاپیک منو گزارش کنید تورو خدا به جاش براتون دو رکعت نماز میخونم 😐🤕🗿

حقوق کم اذیت شدن خودت و بچت و همسرت فراموش شدن زنتنگی تعظیلی باشگاه و همه چی کلا شغل آزاد بهتره

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره چه نوع کارمندی باشه؟

خب حالا تاجایی که میدونی بگو 

سلام لطفا توجه کنید!!! ⚠️خواهش میکنم به  نظر من احترام بزارید وقتی تو تاپیک من شرکت میکنید خارج از بحث موضوع حرف نزنید یا بحث رو منحرف نکنید که کم کم به تعطیل شدن نزدیک بشه !از کاربرایی که با کمال میل منو به خاطر مشکلم راهنمایی میکنن  خیلی تشکر میکنم 💖.چون دقیقا تبادل نظر در اصل برای راهنمایی کردن همدیگه به طور صحیحه!یاد بگیریم اگه نظر مفیدی نداریم تو تاپیک شرکت نکنیم اصلا🙅‍♀️ که صفحات تاپیک الکی جلو نره💁‍♀️ و شلوغ نشه🤦‍♀️!از کاربرایی که اصلا مراعات نمیکنن و شرایط حال استارتر و بقیه کاربر هارو درک نمیکنن به شدت متنفرم😡 دقیقا منظورم همون کاربر هایی هستن که میان تو تاپیک بقیه مسخره بازی درمیارن اگه موضوع تاپیک جدی باشه و چله زیارت و تبلیغ میزارن یا میگن تاپیک منو گزارش کنید تورو خدا به جاش براتون دو رکعت نماز میخونم 😐🤕🗿
اصلا میتونید باشگاه و کلاس هم برید؟؟

اون که آره 

ولی خوبی هم زیاد داره

زندگیت نظم داره

حقوق سر ماه 

اگه مرخصی بری مثلا مسافرت نگران این نیستی که مثلا در مغازه ام بسته است اخر ماه کم میارم

و مسئله‌ بیمه و حقوق بازنشستگی که خیلی مهمه

بگو هرچی میدونید بگید  چرا سرعت سایت باز کند شده

کارمندی بستگی داره چطوری باشه .محیط کار من خوبه .

من خیلی راضی ام .حقوقم خوبه .مدام به من نمیگن اینکار را بکن اون کار را بکن.احترامم حفظ میشه .۲۰ دقیقه بیشتر تو مسیر رفت و امد نیستم.

جای سختگیری نیست.

هر موقع بخوام  برم خرید ، فکر اینکخ الان کم میاد و اون پالتو ارزون تره را بخرم ندارم .این که دستم بازه خیلی حس خوبی میده بهم .آرزو به دل برای راحت رستوران رفتن و خوردن و خریدن نیستم .

حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .
مگه میشه کنارش شغل دوم داشته باشیم؟؟

ببین همه اینها بستگی به شغلت داره و اینکه خودت چقدر وقت ازاد داشته باشی و توانت چقدره اینکه بتونی باشگاه بری یا شغل دوم داشته باشی همه موقعیت شخص بستگی داره

مگه میشه کنارش شغل دوم داشته باشیم؟؟

چرا که نه اگر اداری باشی آره از طریق گوشی میشه پول درآورد،  آرایشگری ، شرکت هایی که نیرو پاره وقت میخوان ، توی مغازه ها ..... خیاطی.. تازه اگر بورس خارج هم بلد باشی نونت تو روغنه، توی فروشگاه های بزرگ که نیرو میخوان و خیلی چز های دیگه

هنوزم قشنگ ترین چشم ها واسه مامانمه♡
خودم کارمندم ولی اصلا خوب نیس چشمت ب دست کارفرماس کی دلش بخواد حقوق بده نده دو جا دارم کار میکنم ت ...

مثلا چه بیزینسی