melodi_ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 5251 عنوان مانتو پاییزه چه رنگی بنظرتون؟ 173 بازدید | 11 پست خودم طوسی، سرمهای، سبز سدری، یکمم کرمی کلی واقعا موندم کدومشون شیکتره؟شما نظرتون یا رنگی جز اینا پیشنهاد میدین.مرسی ازتون گلا🌹 تعداد رای : 14 نظرسنجی کدوم رنگ بنظرتون؟ طوسی روشن 6 42% سرمهای 1 7% سبز سدری 6 42% هیچکدوم تو کامنت نظر میدم😄 1 7% 1401/08/20 | 22:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هیستوریا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 942 رنگ های برگ های پاییزخردلینارنجیزرشکیقرمزنسکافه ایو رنگی که فکر میکنی بهت میاد ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .
ریحان_مامان_مهدی_جان عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 4501 کاملا سلیقه ای هستمن یه سوییت پانج سبز پسته ای روشن روشن یجورایی سبز پاستیلی گرفتم واقعا خوشرنگه مامان 💖مهدی و لیانا💖 کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
melodi_ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 5251 رنگ های برگ های پاییز خردلی نارنجی زرشکی قرمز نسکافه ای و رنگی که فکر میکنی بهت میاد ممنون خودم عاشق این رنگایی هستم که گفتیولی میگم یه چیزی بدوزم رنگش همه جا پوش باشه سنگین باشه😂شایدم دلو زدم به دریا برم تو کار این رنگا
هیستوریا عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 942 ممنون خودم عاشق این رنگایی هستم که گفتی ولی میگم یه چیزی بدوزم رنگش همه جا پوش باشه سنگین باشه😂 ... نسکافه ای سنگینهو خردلی هم میشه هر جا پوشید ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .
melodi_ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 5251 کاملا سلیقه ای هست من یه سوییت پانج سبز پسته ای روشن روشن یجورایی سبز پاستیلی گرفتم واقعا خوشرنگه ایول عالیه مبارکت باشهمتاسفانه جایی که من هستم پارچه فروشیا یه سری رنگای عرف مثل مشکی سرمهای کرم طوسی و.. میارن فقطبرم باز شاید رنگ خاص پیدا کردمبا چه رنگ ست میکنی لباستو
شکلات_شیرین_ام عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 2389 یعنی چه رنگی؟ قهوه ای کرمی بژ نوک مدادی رنگ های تقریبا تیره و سنگین
ریحان_مامان_مهدی_جان عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 4501 ایول عالیه مبارکت باشه متاسفانه جایی که من هستم پارچه فروشیا یه سری رنگای عرف مثل مشکی سرمهای کرم ... مرسی عزیزمبا کرم و سفید عالی میشه.بزن گوگل ست رنگ سبز پسته ای یا پاستیلی مامان 💖مهدی و لیانا💖 کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
melodi_ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 5251 مرسی عزیزم با کرم و سفید عالی میشه.بزن گوگل ست رنگ سبز پسته ای یا پاستیلی اخ رنگ مورد علاقمه عاشق سبزم اللخصوص سبز یشمی و سبز پسته ای😍منم ممنونم