2777
2789
عنوان

مانتو پاییزه چه رنگی بنظرتون؟

173 بازدید | 11 پست

خودم طوسی، سرمه‌ای، سبز سدری، یکمم کرمی کلی واقعا موندم کدومشون شیکتره؟

شما نظرتون یا رنگی جز اینا پیشنهاد میدین.

مرسی ازتون گلا🌹

تعداد رای : 14
نظرسنجی
طوسی روشن
6
42%
سرمه‌ای
1
7%
سبز سدری
6
42%
هیچکدوم تو کامنت نظر میدم😄
1
7%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رنگ های برگ های پاییز

خردلی

نارنجی

زرشکی

قرمز

نسکافه ای

و رنگی که فکر میکنی بهت میاد

ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .

کاملا سلیقه ای هست

من یه سوییت پانج سبز پسته ای روشن روشن یجورایی سبز پاستیلی گرفتم واقعا خوشرنگه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
رنگ های برگ های پاییز خردلی نارنجی زرشکی قرمز نسکافه ای و رنگی که فکر میکنی بهت میاد

ممنون خودم عاشق این رنگایی هستم که گفتی

ولی میگم یه چیزی بدوزم رنگش همه جا پوش باشه سنگین باشه😂

شایدم دلو زدم به دریا برم تو کار این رنگا

ممنون خودم عاشق این رنگایی هستم که گفتی ولی میگم یه چیزی بدوزم رنگش همه جا پوش باشه سنگین باشه😂 ...

نسکافه ای سنگینه

و خردلی هم میشه هر جا پوشید

ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .
کاملا سلیقه ای هست من یه سوییت پانج سبز پسته ای روشن روشن یجورایی سبز پاستیلی گرفتم واقعا خوشرنگه

ایول عالیه مبارکت باشه

متاسفانه جایی که من هستم پارچه فروشیا یه سری رنگای عرف مثل مشکی سرمه‌ای کرم طوسی و.. میارن فقط

برم باز شاید رنگ خاص پیدا کردم

با چه رنگ ست میکنی لباستو

ایول عالیه مبارکت باشه متاسفانه جایی که من هستم پارچه فروشیا یه سری رنگای عرف مثل مشکی سرمه‌ای کرم ...

مرسی عزیزم

با کرم و سفید عالی میشه.بزن گوگل ست رنگ سبز پسته ای یا پاستیلی

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم