به نظرتون کدوم مرکز تخمک اهدایی بگیرم که هم جنین شناسش خوب باشه هم قیمت هاش
مام خوبه یا مطب های خصوصی
خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
من دوبار پانکچر کردم یه بار مام که با امپول خارجی ۱۱ تا تخمک و جنین داشتم و سال بعد عرفان با دکتر اسرافیلی که با سینال ۷ تا تخمک داشتم که ۳ تا جنین شد که همه انتقال هام منفی بود خودم مشکلی ندارم ۳۸ سالمه و شوهرم مشکل مورفو و تعداد اسپرم داره بهش گفتم جنین اهدایی بگیریم قبول نمیکنه میگه یه بار با تخمک اهدایی امتحان کنیم شاید اگه تخمک خوب و قوی بگیریم مثبت بشم به به نظرتون کجا برم
خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
من دوبار پانکچر کردم یه بار مام که با امپول خارجی ۱۱ تا تخمک و جنین داشتم و سال بعد عرفان با دکتر اس ...
سلام اسم آمپول خارجی تون چی بود؟انگار با خارجی بهتر جواب دادین با آمپول خارجی کیفیت جنین تون تو مام چی بود؟ایندفعه جنین پنج روزه با بلاست انتقال بدین بهتره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام اسم آمپول خارجی تون چی بود؟انگار با خارجی بهتر جواب دادین با آمپول خارجی کیفیت جنین تون تو مام ...
وقتی مرد مشکل داشته باشه با تسه ازش اسپرم میگیرن چه اهدایی گرفتی چه تخمک خودم بگو با عمل تسه اسپرم بگیرن بنظر من همسرتون درست میگه چون تو میکرو حتی چند دونه اسپرم سالم هم باشه جنین براتون میگیره احتمالا تخمک شما هم خیلی قوی نیس ولی بازم دکتر طبق سونو و آزمایشات بهتر میدونن تا بقیه
وقتی مرد مشکل داشته باشه با تسه ازش اسپرم میگیرن چه اهدایی گرفتی چه تخمک خودم بگو با عمل تسه اسپرم ب ...
من زیاد مراکز تهران نمیشناسم ولی مرکز مام خیلی سر و صدا راه انداخته تو اهدایی آمار مثبتی داره حالا شما خودتون اونجا عمل شدین ببینید اگه قبول شون دارید همونجا تکرار کنین
سلام اسم آمپول خارجی تون چی بود؟انگار با خارجی بهتر جواب دادین با آمپول خارجی کیفیت جنین تون تو مام ...
پرگووریس بود عزیزم کیفیت شون خوب بود همه گرید a,ab ولی با چهار تا انتقال منفی شدم حتی بار اخر با نصر انتقال دادم با علیرضایی هم یه بار انتقال دادم
وقتی مرد مشکل داشته باشه با تسه ازش اسپرم میگیرن چه اهدایی گرفتی چه تخمک خودم بگو با عمل تسه اسپرم ب ...
بله دفعه اول هم مذکز مام تسه شدن ولی با تخمک خودم