2777
2789
عنوان

در حال حاضر چه کتابی میخونین ؟📚

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 88 پست
هیچی والا دنبال مغازه جادویی میگردم نیست حوصله سفارش هم ندارم  اگه انگیزشی میشناسی بهم بگو 💜

دیجی کالا ندارههه ؟؟؟ کتابفروشیا برو سفارش بده

انگیزشی چهار اثر فلورانس ، راز ، کتابخانه نیمه شب، کیمیاگر ، اثر مرکب من اینارو میشناسم و خوندم خوب بوده بقیشون زرد و مسخرن 😂

خوره کتاب 🤓📚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونید یه خلاصه ازش برام بگید؟!البته خودم چندتا صفحشو خوندم

والله خاطرات بقیه درموردشهیدابراهیم هادی هست که خیلی مهربون بودن به دادهمه میرسن ومتاسفانه مفقودالاثرمیشن درجنگ

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

دیجی کالا ندارههه ؟؟؟ کتابفروشیا برو سفارش بده انگیزشی چهار اثر فلورانس ، راز ، کتابخانه نیمه شب، ک ...

مرسی سر فرصت میخونمشون 

اثر مرکب و دارم ولی نخوندم😂💔

نمیدونم فک کنم داشته باشه 

گاهی (نه!)  همیشه  شادترین غمگین جهانم:).        https://t.me/+gQy_zMZHRK4yNzE0.         

من سفر روح‌ رو تازه تمومش کردم الان دارم سرنوشت روح(جلد دومش)رو میخونم درمورد تناسخه

وای تناسخخخ 😍 چه موضوع جذابیی

خوندیش بیا راجبش برام بگو میشه ؟😍

خوره کتاب 🤓📚
اینو تو نی نی سایت دیدم چند جا معرفی کردن راجب چیه ؟

شهیدابراهیم هادی یکی ازشهدای جنگ تحمیلی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖