2777
2789

خانوما من از اخرین دفعه ک سایت بسته شد دیگه نتونستم عکس بذارم کسی همچین مشکلی داره؟ با نی نی یار حرف زدم گفتن اگ کسی دیگه هم هس بگه. بگین بروبچ🥺

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

ن درسته

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥲 @نی_نی_یار_پنج     گویا فقط من اینطوریم

💔🥲

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     
من با کاربری قبلیم اصلا نمیتونستم عکس بزارم یا کسیو تگ کنم هیچوقت نفهمیدم چرا با این جدیده اوکیم

مال من اوکی بود ایندفعه ک سایت قفل شد دیگ نتونستم عکس بذارم هعی

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

مال من اوکی بود ایندفعه ک سایت قفل شد دیگ نتونستم عکس بذارم هعی

کوکی ها رو هم پاک کنین گالریتون رو خالی کنین گوشیتون اگر پر هست یک کم خالیش کنین امتحان کنین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

کوکی ها رو هم پاک کنین گالریتون رو خالی کنین گوشیتون اگر پر هست یک کم خالیش کنین امتحان کنین

گوشیم شیائومی نوت 8پرو هست نصف حافظش خالیه گالری خیلی سبکه چ عکس گوگل ۴۰ کیلوبایتی چ شات ۵۰۰ کیلوبایتی و یا عکس دوربین ۳مگی هیچ کدوم نمیشه. کوکی ها کدومه نمیدونم فقط هیستوری پاک کردم

گوشیم شیائومی نوت 8پرو هست نصف حافظش خالیه گالری خیلی سبکه چ عکس گوگل ۴۰ کیلوبایتی چ شات ۵۰۰ کیلوبای ...

کوکی نه داده های برنامه مرورگرت رو سبک کن

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

کوکی نه داده های برنامه مرورگرت رو سبک کن

کوکی ها رو پیدا کردم کنارش داده هاهم نوشته بود پاکیدم بازم نشد اسکرینشو گرفتم ولی نمیشه بذارم

@نی_نی_یار_پنج  الان با مرورگر می اومدم نمیشه که نمیشه😩

شاید یبار اکانتمو ببندین بعد باز کنین درست بشه🥺

کوکی ها رو پیدا کردم کنارش داده هاهم نوشته بود پاکیدم بازم نشد اسکرینشو گرفتم ولی نمیشه بذارم @نی_ ...

با کروم بیا کاریو که گفتم بکن

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

کوکی ها رو پیدا کردم کنارش داده هاهم نوشته بود پاکیدم بازم نشد اسکرینشو گرفتم ولی نمیشه بذارم @نی_ ...

بستم و باز کردم ببینین میشه یا نه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar