2777
2789
عنوان

ارتباط با اموات

685 بازدید | 6 پست

سلام دوستان تا حالا شده مرده ای به خوابتون بیاد و از آینده بگه حرفش راست بشه؟

تعداد رای : 8
نظرسنجی
سلام دوستان تا حالا شده مرده ای به خوابتون بیاد و از آینده بگه حرفش را
3
37%
آیا مرده ها از آینده خبر دارند
5
62%
میشه برام دعا کنید تا هر چه زودتر به کسی که دوسش دارم برسم

وای خدا یادم ننداز ک منتظر ی خواب اونجوری دیگم 

خودش نگفت ولی عین ایندرو نشونم داد کلی گریه گریه کردم وقتی اتفاق افتاد

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      

بله یکی از نزدیکام گفت که برای دخترم خواستگار اومده بود می‌خواستیم صد در صد جواب مثبت بدیم که مادر دختر خواب مادر مرحومش رو میبینه میگه ندید خوب نیست اینام بیشتر تحقیق میکنند متوجه میشن پسره معتاده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا یادم ننداز ک منتظر ی خواب اونجوری دیگم  خودش نگفت ولی عین ایندرو نشونم داد کلی گریه گر ...

میشه بیشتر توضیح بدی

بله یکی از نزدیکام گفت که برای دخترم خواستگار اومده بود می‌خواستیم صد در صد جواب مثبت بدیم که خواب م ...

من خواب یکی از اقواممون که فوت شده بود رو دیدم که تو خواب بهم گفت میخوای اسم شوهر آینده رو بهت بگم گفت خب بگو  بعد اسم پسر یکی از اقواممون رو گفت کسی که الان دیوانه وار عاشقش هستم خیلی میترسم از آینده 

میشه بیشتر توضیح بدی

خیلی نگران ی ازمونی بودم پدربزرگم اومد تو خوابم خونشون شهر دیگست و همیشه شلوغه بعد من میدیدم ک سمت راستمه پدربزرگم و خونه اونا هستیم 3 ساعت فاصله هست فقط هم منو مامانمو مادر بزرگم اونجا هستیم و جوابا میاد و قبول شدم 

من اصلاااا نمیدونستم میخوایم بریم اونجا بعد ک اتفاق افتاد فقط گریه میکردم

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم