2777
2789

من پارسال انجام دادم

کلی علایم داشتم اما همش علایم پریودی بود و وقتی منفی شد داروهامو قطع کردم بالافاصله پریود شدم

انشالله مثبت بشه❤️

تا حالا فکرشو کردی که خدا هم خسته‌شده از بس‌که دو طرفِ جنگ صداش کردن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بار اول انتقال همه علایم وداشتم وشک نداشتم که حامله ام ومنفی شد، بار دوم هیچ علامتی نداشتم در حدی که همسرم نمیرفت جواب ازمایش بگیره میگفت میدونم منفسه  خودم زنگ زدم زمایشگاه گفتن مثبته، الانم پسرم دوماه داره، ایشالله که مثبته عزیزم

خدایا شکرت🌹
من پارسال انجام دادم کلی علایم داشتم اما همش علایم پریودی بود و وقتی منفی شد داروهامو قطع کردم بالا ...

منظورتون اینه ک علایم هم الزاما نشانه بارداری نیست?

میگم شما استراحت هم داشتید اون زمان

میخام فردا برگردم سرکارم نمیدونم چکار کنم

من بار اول انتقال همه علایم وداشتم وشک نداشتم که حامله ام ومنفی شد، بار دوم هیچ علامتی نداشتم در حدی ...

عزیزم چقدر قشنگ.بود انشاله برای منم همینطور بشه روز چند مثبت شدی عزیزم بی بی هم زدی?

منظورتون اینه ک علایم هم الزاما نشانه بارداری نیست? میگم شما استراحت هم داشتید اون زمان میخام فردا ...

من استراحت نسبی داشتم 

فقط غذا درست میکردم

منم در حال حاضر همینطورم الان باردارید?

بله باردارم ولی طبیعی باردار شدم 

بعد یک سال 

پارسال انتقال جنین داشتم