2777
2789
عنوان

۳_معرفی کتاب برای بچه ها با آرسو🌝

230 بازدید | 14 پست

سلام 🙋‍♀️

یه معرفی کتاب جذاب دیگه واسه فسقلی ها

قصه های خرس کوچولو و خرس بزرگ

احتمالا خیلیا بشناسنش و عصن نیاز به معرفی نداشته باشه

ولی خب من‌میگم واسه اونایی که تا حالا واسه بچه هاشون این سری کتاب رو نخریدن

واسه گروه سنی ب مناسبه طبق چیزی که تو کتاب نوشته شده ولی من واسه دخترم که ۴ سالشه خوندم و خب خیلی دوسش داره🌝

[  ] برنده ی دیپلم افتخار کتاب های برگزیده ی پدران ومادران
[  ] کتاب برگزیده ی انجمن کتاب ماه کودکان آمریکا
[  ] برگزیده ی سازمان کتابخانه های خردسالان

یه سری داستانِ جذابه که بچه ها دوسش دارن

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

اینم یه دونه دیگشه ... دخترم‌کوچیکتر بود پارش کرده بود ( همه ی بچه ها اولاش کتابو پاره میکنن) که بزرگ تر شد باهم چسب کاریش کردیم گذاشتیمش تو کتابخونه 🌝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من پسرم خیلی به کتاب علاقه داره‌ از ۲سالگیش هرشب براش کتاب میخوندیم و از وقتیم با سواد شد هیچ شبی بدونه کتاب نخوابیده‌ 

الان پسرم۱۴سالشه میخواستم کتاب معرفی کنین براش مثلا ماجراجویانه‌ و  رمان اینجور چیزی

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
خیلییی بامزنن میرم برای خواهر زادم بگیرم اتفاقا اون روز میگف به مامانش کتاب میخوام😂مرسییی

خوشحالم ک بدردت خورد عزیزم .. سه تا تاپیک معرفی دیگم زدم اونارم ببین شاید خوشت اومد

و قراره بازم بزنم 

ممنون بابت معرفی کتاب. پسر من هم ۴ ساله است و خیلی کتاب دوست داره. 

مجموعه کتاب های می می نی را هم برای دخترتون بخرید. با زبان شعر، رفتارهای درست را به بچه ها نشون میده.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
عزیزم من پسرم خیلی به کتاب علاقه داره‌ از ۲سالگیش هرشب براش کتاب میخوندیم و از وقتیم با سواد شد هیچ ...

وای چقد عالی 😍

دختر من ۴ سالشه و من طبق کتابایی ک واسش میخرم معرفی میکنم عزیزم ‌.. به سن‌ گلپسرت نرسیدیم هنوز 😄

ممنون بابت معرفی کتاب. پسر من هم ۴ ساله است و خیلی کتاب دوست داره.  مجموعه کتاب های می می نی ر ...

ممنون از شما عزیزم‌.. خوشحال میشم هر کتابی ک بنظرت مناسبه رو معرفی کنی .. حتما کسایی هستن ک دنبال کتاب های مناسبن ولی من سایتی ندیدم که بدون تبلیغات معرفی کنن

🧡🧡🧡

وای چقد عالی 😍 دختر من ۴ سالشه و من طبق کتابایی ک واسش میخرم معرفی میکنم عزیزم ‌.. به سن‌ گلپسرت ن ...

آها شرمنده من فک کردم‌ کلی معرفی میکنین😂🙏 الهی خداحفظش کنه😍

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
ممنون از شما عزیزم‌.. خوشحال میشم هر کتابی ک بنظرت مناسبه رو معرفی کنی .. حتما کسایی هستن ک دنبال کت ...

راستش عزیزم من ایران نیستم‌. زیاد کتاب های بچه ها را نمی شناسم.  این کتاب های می می نی را خواهرم معرفی کرد. ۱۲ جلد هست، ولی کم حجمه. پسرم با اینکه فارسی خیلی مسلط نیست، خیلی دوست داره. 

هر سری میام ایران کلی کتاب می خرم میارم با خودم. حالا کتاب هایی که شما معرفی کردید را هم به لیستم اضافه کردم :)

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
آها شرمنده من فک کردم‌ کلی معرفی میکنین😂🙏 الهی خداحفظش کنه😍

فداشم ممنون..خدا گلپسر شمارو هم‌حفظ کنه 🧡

راستش عزیزم من ایران نیستم‌. زیاد کتاب های بچه ها را نمی شناسم.  این کتاب های می می نی را خواهر ...

عزیزم چقد خوب 😍 

موفق باشی 🧡