2777
2789
عنوان

آخه چرا من انقد خنگم و بدشانس

139 بازدید | 10 پست

می‌دونم درست نیست که به خودم بگم خنگ ولی هیچ چیز دیگه ای هم نمیشه اسمشو گذاشت بخدا 

نه زیاد بلدم حرف بزنم،نه شخصیت قرص و محکمی دارم،نه میتونم عین دخترای امروزی با اجتماع ارتباط برقرار کنم و سر و زبون داشته باشم،نه میتونم نسبت به چیزی واکنش نشون بدم

هیچی یعنی هیچی نیستم عملا 

اصن هر کی با من صحبت می‌کنه حوصله اش سر میره.

نمی دونم کجا باید چی کار کنم چه رفتاری نشون بدم،حتی یه سبک و استایل خاص هم برا خودم ندارم.دارم از چشم همه میوفتم.خیلی سعی میکنم بخدا،هر دفعه هر جا می‌خوام برم سعی میکنم سنجیده و خوب باشم ولی نمیشه هر دفعه یه چیزی میشه که وضع بدتر میشه با اینکه همه تلاشمم میکنم.همه منو یه آدم جواب شده میدونن ولی به روم نمیارن.دارم دغ میکنم 

چیزی که بیشتر داغونم می‌کنه اینه که مثلا ۱۸سالمم هست ولی عین دو سه ساله هام.

مدام دارم به تک تک رفتارام و سوتیام فکر میکنم و داغون تر میشم 

وااس خودایا قراره چی بشههه. اصلا نمیشع اینجوری زندگی کرد. دوست عزیز شما اول خودتونو ببخشید اینجوری احساس ارامش میکنید.بعدم فک میکنید کی بی نقطه؟ انشیتن ادرس خونشو گم میکرد زنشو نمیشناخت😐 همههه ما عیبای بزرگتری از این داریم. من احساس میکنم شخصیتتو خورد کردن یا بی تفاوت بودن ب حرفات و... ک اینجوری میگی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو باور داشته باش.اعتماد به نفستو ببر بالا.تو ذهنت بگو من میتونم چیم ازبقیه کمتره.جملات مثبت درباره خودت اونقدر بگو تا باورت بشه.همه چی به خودت بستگی داره  

بزن باران به نام هرچه خوبیست / به زیر آوارگاه پای کوبیست / مزار تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست 

یه دوستی دارم خیلی اعتماد به نفسش بالاست. وقتی اشتباهی کنه اونو به همه میگه خودش هم زودتر از بقیه میخنده.  

بزن باران به نام هرچه خوبیست / به زیر آوارگاه پای کوبیست / مزار تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست 
وااس خودایا قراره چی بشههه. اصلا نمیشع اینجوری زندگی کرد. دوست عزیز شما اول خودتونو ببخشید اینجوری ا ...

چجوری خودمو ببخشم اخه؟!زندگیم داره سر این شخصیت کوفتی و ذاتیم به گوه کشیده میشه.ذاتم اینجوریه واسه همین سخته تغییرش داد.تلاشمم در حد توانم دارم میکنم ولی نمیشه.کسی هم چیزی بهم نمیگه خودم میفهمم ولی

یه دوستی دارم خیلی اعتماد به نفسش بالاست. وقتی اشتباهی کنه اونو به همه میگه خودش هم زودتر از بقیه می ...

اتفاقا من خیلی برونگرام و با دوستام خیلی راحتم همه چی رو بهشون میگم خودمم کلی میخندم ولی از درون داغونم

اتفاقا من خیلی برونگرام و با دوستام خیلی راحتم همه چی رو بهشون میگم خودمم کلی میخندم ولی از درون داغ ...

عزیزم.هممون یه مشکلی داریم دیگه.زیاد به خودت سخت نگیر.