بابام یه پاشو قطع کردن الان زخمش جوش بسته کاملا ولی همش حس میکنه پایی که قطع شده هنوز هست و دردش میکنه مغزش انگار قبول نکرده که پاعه نیست دیگه همش میگه انگار چیزی زیر ناخنم گیر کرده در صورتی که پایی وجود نداره یا مثلا دست میزنیم جلوی پایی که قطع شده هیچی وجود نداره ولی اون درد میکشه چیکار میشه کرد براش دلم خونه
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این یه بیماری شایع هستش دربارش مستند دیدم تو اینترنت سرچ کن یا مستندش رو ببین راهکار میده برا درمان
تو از یک زن زندگی گرفتی که زندگیِ زنهای دیگر را بگیری؟چه نمک نشناسی تو... به زنان سرزمینم :تامیتوانید یادبگیرید و رشد کنید مستقل باشید و سفر کنید تنهایی تان را هم ، محکم تر بغل کنید و فارغ از قضاوت ها با خودتان مهربان باشید این ها چیزهایی است که خیلی ها. دوست ندارند