2777
2789
عنوان

امشب جاری و مادرشوهرم ادب کردم😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2315 بازدید | 81 پست
😂😂😂واقعا امشب مرگ رو داشتم میدیدم جلو چشمم خوب کردی آخه نوبت من بود جاریم اینارو دعوت کنم خب بابا ...

اخی عزیزم دور ازجون اینجور مواقع برنج خالی تو پلوپز بزار شوهرت از بیرون جوجه ماهی کباب بخره

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

ناز کن.کقتی خونه نیست استراحت کن و وقتی اومد جلوش پاشو کار کن و یه جور تظاهر کن که ضعف داری و حالت بده بلکه فرجی بشه دلش بسوزه... مادرا یه مشت خر بار میارن میندازن گردن دختر مردم که فکر میکنند کنیز گرفتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی عزیزم دور ازجون اینجور مواقع برنج خالی تو پلوپز بزار شوهرت از بیرون جوجه ماهی کباب بخره

همون باید اینکارو کنم 

آخه میدونم حالا کارارو کنم سنگین نشدم هنوز ولی امروز خیلی خسته بودم خیلی فشار اومده بهم 

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

ناز کن.کقتی خونه نیست استراحت کن و وقتی اومد جلوش پاشو کار کن و یه جور تظاهر کن که ضعف داری و حالت ب ...

دقیقااااا 

از سرکار اومدم دیدم مامانش اینارو دعوت کرده منم حالم بد خسته وایسادم تمیز کردن غذا پختن 

حالا نوبتم بود دعوتشون کنم اما خدایی امروز حالم خوب نبود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

این عادت های مسخره ی دعوت‌ کردن رو بذارید کنار

مادرش.هرم یادآوری میکنه که نوبت توعه حالا نوبت توعه 

ماهی یه بار من ماهی به بار جاریم 

به زور میخواد رفت و آمد داشته باشبم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

مادرش.هرم یادآوری میکنه که نوبت توعه حالا نوبت توعه ماهی یه بار من ماهی به بار جاریم به زور میخواد ر ...

بهش بگو من‌ شرایطم خوب نیست.یه  راهکار بهت میدم.با دکتر زنانت هماهنگی کنید ازقبل .یه بار با شوهرت برای چکاب برید پیشش .دکتر جلو شوهرت بگه شرایطت جودی نیست که زیاد کار کنی و بیشتر استراحت کن.اینو به شوهرت هم تاگید کنه

اولین باره میبینم یکی حالش بده وپخش زمین شده اما گوشی بدست تاپیک میزنه. 😂🤣😅

پارسال هم یکی بود میگفت قران روی سرمه وتسبیح دستمه دارم دعا میخونم هرکی حاجت داره بگه من موندم با کدوم دستش تاپیک میزد اعتکاف هم قدیمیش خوبه🤣😅

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

بهش بگو من‌ شرایطم خوب نیست.یه راهکار بهت میدم.با دکتر زنانت هماهنگی کنید ازقبل .یه بار با شوهرت بر ...

اره باید یکم مخشو‌ به کار بنداره😂😂😂فکر خوبیه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

اولین باره میبینم یکی حالش بده وپخش زمین شده اما گوشی بدست تاپیک میزنه. 😂🤣😅پارسال هم یکی بود میگف ...

عزمزمه گفتمپکه حالم بد شده تب قند بهم دادن خوراکی دادن خوردم و الان رو‌تخت دراز کشیدم😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

اره باید یکم مخشو‌ به کار بنداره😂😂😂فکر خوبیه

من که از همین‌راه نجات پیدا کردم.با این‌تفاوت که من چیزی نگفته بودم و دکتره خودش به شوهرم گفت اگه‌ به فکر آسایش خانمت هستی مستقل باش چون‌ کلا پر از استرس و تنش‌ هست

من که از همین‌راه نجات پیدا کردم.با این‌تفاوت که من چیزی نگفته بودم و دکتره خودش به شوهرم گفت اگه‌ ب ...

چه خوب خدا خیر بدهداون دکترو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

یه جوری گفتی ادبش کردم فکر کردم زدی درگوششون😂

😂😂😂😂نه بابا مزاح گفتم 

وگرنه جرئت نکردم بگم حالم بده به موقع فکر نکنن میخوام بیرونشون کنم تا دیگه خودم از حال رفتم و بدنم بی‌حال شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس