2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پرستارم به بار چند تا بچه بهزیستی بستری بودن گرفته بود خوابیده بود اون کارمند بهزیستی بچه گربه می ...

از شیرخوارگاه اومده بودن ؟

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈

الهی بمیرم

اون بچه ها از این دنیا چی دارن 

که یک ذره غذای نذری بهشون رسیده همونم بعضیای دیگه بخورن

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

ای خدا🥺😔

آره من و بقیه پرستار ها کمک می کردیم تازه طلبکار بود بچه بغل نکنید وابستگی میشه مثل خانم جاهد بچه مهندس همه شوند نه این مامان صدیقه اینا

منم دیگه روز آخر دعوا کردم گفتم تو آدم نیستی 

آره فامیلی هم نداشتن اسم بچه بود با فامیلی بهزیستیاین فیلم ها همه شون دروغه می گفت تا هجده سالگی فام ...

اون کارمند بدبختو با زور انداختن تو شیرخوارگاه لابد وگرنه کار کارمندی ک تحصیلات دا ه تو شیرخوارگاه نیست 

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
من پرستارم به بار چند تا بچه بهزیستی بستری بودن گرفته بود خوابیده بود اون کارمند بهزیستی بچه گربه می ...

منم بیمارستان کودکان دقیقا همین شکل دیدم،بچه بهزیستی بستری بود کارمند بهزیستی فقط میخابید عین خیالش نبود

نمی‌دونم والا 

اما بیمارستان ما یه صندوق مهربونی داره 

شرایطش واستون بگم چون الان همتون میپرسید :

هرکسی به اندازه دلخواهش به مبلغی رو کارت می‌کشه و این مبلغ داخل دفتر با رسید نوشته میشه کسایی میان پول درمان یا دارو بیمارستون ندارن از اون مبلغ ها استفاده میشه براشون و هیچ وقت یک هزاری تو جیب کسی از اون پول نرفته 

الهی بمیرماون بچه ها از این دنیا چی دارن که یک ذره غذای نذری بهشون رسیده همونم بعضیای دیگه بخورن

آره واقعا 

کاش کمک های مردمی واقعا بهشون برسه

البته به من رسید کاغذی هم دادن خود رئیس شیرخوارگاه کالاها رو ازم تحویل گرفت