2777
2789
عنوان

نظر بدید لطفا +دوستمو با دوست شوهرم آشنا کردم بعد الان

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا نمیدونه وظایف یه مدیر چیه

کاربر اقا.اگر دنیا از آن تو باشد،تا زمانی که در قلب یک زن جایی نداشته باشی،درون آوازه های عاشقانه زنی زندگی نکنی،سهمی از دل شوره های زنی نداشته باشی،فقیرترین مردی.
الان ازدواج نکردن گفته از حالا تمرین کن من زن اینجوری میخوام کلیدم بهش داده ...دوست من گرفته هیچی نگ ...

باید قبول نمیکرد ... حالا دوستتم برگرده بگه میخام پالتو و کیف و کفش بخرم مسئولیت خونت انداختی گردنم پس توام مسئولیت منو ب عهده بگیر:/ یا بهش بگه روم نشد دستتو رد کنم ولی من تا ازدواج نکنم پامو اون خونه نمیازم دخترم هزار تا حرف درمیارن هم برا تو هم برا من‌‌ نامزد کردیم چشم.. الکی یه چیزی بهش بگه

تو رو خدا اگه چشت به امضام خورد یه صلوات برا سلامتی نی نی تو دلم بفرس🌼و یه صلوات برای تکمیل شدن خونم❤
احتمالا نمیدونه وظایف یه مدیر چیه

اره باید میگفت جناب مدیر ومدبر شمایی ک میری مسافرت وخوشگذرونی من حمالم وبشور بساب وخرید منزل کنم😂

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁
انگار من خودم میخوام دختر شوهر بدم😅از طهر فکرم درگیر شده ..هم معرفیش کردم هم دوستم شوک شده هم خوشش ...

حق داری عزیزم. چون معرف ازدواج هستی نگرانی. فردا مرد خوبی دراومد انتخاب خودشون بوده بدهم بشه شمارو مقصر میدونن

انشا.. هرچی خیر هست رقم بخوره

کار پسره واقعا نرمال و عادی نبوده کاش دوستت کلید ازش نمی‌گرفت.

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

اسی اخرش ماجرای دوستت واشنایی با این اقا چی شد😂مساله کمی نبود ک بی خیال شم همه اش فکر میکنم اخرش داستان اون کلید اپارتمان ودختر پسره بکجا رسید خب😂

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁
اسی اخرش ماجرای دوستت واشنایی با این اقا چی شد😂مساله کمی نبود ک بی خیال شم همه اش فکر میکنم اخرش دا ...

🤣🤣🤣🤣باورت میشه منو دوستم هرروز باهم حرف میزنیم در این مورد ؟ فعلا که باهمن ولی دوستم دل چرکینه ..یعنی هنوز مطمین نیست که میخواد باهاش ازدواج کنه یا نه 

🤣🤣🤣🤣باورت میشه منو دوستم هرروز باهم حرف میزنیم در این مورد ؟ فعلا که باهمن ولی دوستم دل چرکینه . ...

ما که دل چرکین شدیم از رفتار اون عاقا، دوستتون ک حق داره😂بیخیال ازاین عاقا مرد زندگی در نمیاد ریسکش بالاس😂