2777
2789

یه دوست دارم که البته همکارمم هست خیلی خوشگل ، بسیار با عقل و درایت ، تحصیلکرده و پدرش فوت کرده و با مادرش زندگی میکنه .وضعبت مالیشون خوبه اما مستاجرن یعنی بالا شهر مستاجرن و خونه شیک  اما طبقه چهارم 

حالا دوست همسرم کار عالی .تحصیلکرده و خانواده پولدار  اما اخلاقای خاص داره یعنی بعد فوت پدرش ایشون دچار افسردگی شده و یک مادر فوق العاده فضول و پسر مستقل ززندگی میکنه

خلاصه اشناشون کردم صبح دوستم زنگ زده که فلانی گفته من زن‌مدیر و مدبر میخوام کلید خونمو بهت میدم خریدای خونم با تو 😶😶😶😶😶بعدم قرار بود این ماه بیان رسمی خواستگاری گفته من سفر میخوام برم با دوستام بمونه برای بعد اما از اون طرف تولد دوستم ماه پیش واسش تولد گرفت رستوران عالی و کادوی گرون داد و پسر سالمی هم هست ....بعد مادرپسر هم زنگ و زنگ از من مپیرسه خونش کجاست .خودش چجوریه .عکس بفرست 

به نظرتون من باید میگفتم مستاجرن ؟ مهمه بگم اصلا ؟ عکس بفرستم از دوستم ؟ یا کلا بگم خودتون زنگ بزنید هماهنگ کنید ...بعد به نظر شما حرف این اقا عجیب نیست گه کلید میدم خرید کن ..دوستم نظرمو پرسید راستش من خودم نمیدونستم چی بگم نظر شما چیه ؟

من زن مدیر و مدبر میخوام،کلید میدم بیا خونه من حمالی کن😐

ملت رد دادن!

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زن مدیر و مدبر میخوام،کلید میدم بیا خونه من حمالی کن😐 ملت رد دادن!

از مدیر ومدبر زن رو رسوند ب حمالی که😂😂😂

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁

درمورد خرید کردنش خودم هنگ کردم نمیدونم چرا اینجوریه

ولی ااز خود دوستت بپرس که چیاااا به مادره بگی چیا نگی

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
منم دوس دارم خودم برم خرید... بنطرم خوبه... ولی منظورش قبل ازدواجه؟؟ یا بعد ازدواج؟ 

کلید رو الان داده در حالی که ماه بعد قراره بره خواستگاری😂

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

اصلا درست نیست مرده ب دوستت گفته برو خریدای خونه رو انجام بده ایشون خاستگار دوستتون هستن و در این جایگاه نیستن ک ب دوستتون امرونهی بکنن مگه دوستت خدمتکاران ب چ حقی همچین چیزی گفته از همین الان اختلافات طبقاتی داره بینشون فاصله میندازه ب نظرم کیس مناسبی برای هم نیستن مخصوصا ک مادر اون آغاهم این موضوع و تشدیدمیکنه

میشه برام ی صلوات بفرستی
به شوهرم گفتم این چی بوده گفته میگه خوب صادقانه خواستشو گفته😏 از دست مردا آدم نمیدونه چی بگه

نکنه پسره بخاطر پولش مغروره؟از اینایی که تحقیر میکنن

همچین هم پسر سالمی نیست!! میخواد پای دخترو تو خونه مجردیش باز کنه

نه از این بابت مطمئنیم اینطور نیست اصلا 

اگر سالم نبود معرفیش نمیکردم 

چون دوستم کم سختی نکشیده 

ولی حرفش خبلی عجیب بوده