2777
2789
عنوان

خانوما چجوری دستاتون اینقدر قشنگه

2670 بازدید | 50 پست

یه راه حل بدین دستای منم زیبا بشه پوستش خیلی ازشون کار کشیدم و مراقبت نکردم الان میخوام جبران کنم بلد نیستم کیسه هم بکشم زخم میشه راه دیگه ای بلدین؟

مثل یک 🌱جوانه به نور سلام کن، تو باید تا خدا قَد بِکِشی..🌹🌹

ابرسان و مرطوب کننده عالی... البته ورا... گوجه با جوش شیرین... باورت نمیشه حتی کشک برا روشن شدن پوست... 

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دستام افتضاح بود.از یه مدت تمام کارای خونه رو با دستکش انجام دادم.برای دستشویی شوینده ملایم غیر صابونی گرفتم.با مرطوب کننده های با کیفیت دستمو مرطوب نگه داشتم.الان خیلی خوب شده.

کرم مرطوب کننده دائم بزن، مایع دستشویی کرمی بگیر. کار میکنی با دستکش باش.ناخنهات رو بلند کن سوهان بکش یه برق ناخن بزن یا لاک بزن. پارافین تراپی توی آرایشگاه انجام میدن خیلی خوبه. نیم ساعت قبل اینکه بری حموم وازلین بزن بعد داخل حموم یواشیواش کیسه بکش و بعد اومدی بیرون دوباره مرطوب کننده بزن

عزیزم ی روش بهتون میگم هم پوست رو روشن میکنه هم فوق العاده نرم

خودم استفاده کردم...

یک ق شکر رو با آب ی دونه لیمو ترش تازه مخلوط کن بکش روی پوست دستت..حالت اسکراپ داره..فوق العاده عالیه..امتحان کن..اگر خوب بود دعام کن🤗🥰

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
ابرسان و مرطوب کننده عالی... البته ورا... گوجه با جوش شیرین... باورت نمیشه حتی کشک برا روشن شدن پوست ...

چقدر امضات بامزس کلی خندید😂😂😂😂😂😂

ابرسان و مرطوب کننده عالی... البته ورا... گوجه با جوش شیرین... باورت نمیشه حتی کشک برا روشن شدن پوست ...

ممنون گلم اینارو بخورم یا بزنم به دستام

عزیزم ی روش بهتون میگم هم پوست رو روشن میکنه هم فوق العاده نرم خودم استفاده کردم... یک ق شکر رو با ...

ممنون گلم چشم همینطوریم دعات میکنم