2777
2789

من دخترم ۱۹ روزشه تا هفته قبل خوب بود الان ۶ روزه که داخل مدفوعش خون میبینم و خیلی مدفوعش آبکی و حالت اسهال گرفته بردم دکتر گفت حساسیت به پروتیین گاوی داره و لبنیات حذف کن ۴ روزه با اینکه لبنیات و تخم مرغ و مرکبات و هرچی احساس میکنم حساسیت زا هست حذف کردم شیرم خیلی کم شده ولی تاثیری ندیدم چند روز طول میکشه خوب بشه؟ آزمایش مدفوع نوشته ولی اینقدر ابکی هست که نمیدونم چه جوری نمونه بگیرم... آزمایش مدفوع چی مشخص میکنه؟ و یه سوال خیلی مهم که ذهنم درگیر کرده دفع خون چه جوری باید باشه حالت رگه خون نیست بعد دفع کردن خون میاد از مقعدش و نگرانم شاید مشکل دیگه ای باشه

نوبتم گرفتم برا فوق تخصص گوارش نوزادان ولی هفته بعد چهارشنبه نوبتم داده تا اون موقع دق میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساسیت هست نگران نباش باید رژیم سفت و سخت بگیری

خداکنه مشکل دیگه ای نباشه اینقدر تو نت خوندم روانی شدم ...کاش حداقل میدونستم به چی حساسیت داره چرا پس لبنیات قطع کردم وضعیتش بهتر نشده

پسر منم بود اینجوری تا بخوای ببریش پودر لاکتول بگیر روزی یه شاسه بهش بده بخوره و کپسول فلورا بگیر روزی یک سوم بهش بده تا سه ماه انجامش بده روزی یک چهارمم قرص سیتریزین بده بهش 

با این نسخه برلی همیشه از شر حساسیت راحت میشی 

پسر منم بود اینجوری تا بخوای ببریش پودر لاکتول بگیر روزی یه شاسه بهش بده بخوره و کپسول فلورا بگیر رو ...

این داروهایی گفتی برا نوزاد ۱۹ روزه اشکال نداره؟

پسر شما دفع خونش چه جوری بود ؟ دخترم بعد دفع از مقعدش خون میاد گاهی هم همراه همون مدفوعش خون هست

چرا عزیزم

دخترم ۴۰روزشه یک هفته ای میشه رفلاکس شده خیلی اذیته دوروزه شیر نمیخوره روانی شدم ایقد گریه کردم

البته یه پسر ۶ساله دارم ک عذاب وجدان دوری از اون بیشتر نابودم کرده

معمار و طراح داخلی
دخترم ۴۰روزشه یک هفته ای میشه رفلاکس شده خیلی اذیته دوروزه شیر نمیخوره روانی شدم ایقد گریه کردم الب ...

ان شاالله خدا مشکل همه بچه ها برطرف کنه

من اینقدر سر نوزادی پسرم سختی کشیدم الان سه سالشه همه اش از خدا میخوان دخترم راحت و بی دردسر بزرگ بشه نمیدونم چرا بعضی ها بی دردسر بچه هاشون بزرگ میشن بعضی ها باید پیر بشن

این داروهایی گفتی برا نوزاد ۱۹ روزه اشکال نداره؟ پسر شما دفع خونش چه جوری بود ؟ دخترم بعد دفع از مق ...

من خوندم ۱۹ ماهه شرمنده بخدا اخه پسر منم دقیقا همین مدلی بود دکترا نمیفهمیدن چه کنن باهاش همش نسحه های بیخودی دادن تا دقیقا تو ۱۹ ماهگی بردمش پیش دکتر مقدادی اون این دارو ها رو داد و پسرم خوب شد بعدم گفت چرا اخه اینقدر دیر اوردینش زودتر میومدین بهتر بود 

الانم حتی وقت ویزیت تلفنی هم داره تو سایت دکتر تو  برو اونجا ازش وقت بگیر خیلی دکار خوبیه

من بیسگوییت  گوشت گاوی پنیر حتی گوسفندی سس  سوسیس کالباس  حذف کرده بودم کیک شکل ...

من حتی نمیدونم واقعا حساسیت هست یا نه بچه شما کامل دفع خون داشت ؟ دختر من بعد دفع از مقعدش قطره های خون خارج میشه

من خوندم ۱۹ ماهه شرمنده بخدا اخه پسر منم دقیقا همین مدلی بود دکترا نمیفهمیدن چه کنن باهاش همش نسحه ه ...

خواهش میکنم عزیزم ممنون که جواب دادی رفتم داخل سایت نفهمیدم چه جوریه هزینه مشاوره تلفنی اش ۷۰ تومان بود بپردازم همون لحظه میتونم صحبت کنم چه جوریه؟