2777
2789

فرض کنید دوست و همکلاسی دارین که همیشه ازتون سواری مجانی گرفته

مثلا موقع ارائه دانشگاهی صفر تا صد کار رو میزاره به عده خودتون و اصلا احساس مسولیت نمیکنه 

برای تهیه هر کتاب و جزوه ای توقع داره شما واسه اون هم تهیه کنید 

موقع گرفتن یه نامه اداری از دانشگاه خودش رو به زحمت نمیندازه و از شما میخواد براش نامه بگیرین و...

و مواردی از این دست 

راستش چیزی از من کم نمیشه ولی حس خوبی به خودم ندارم که سالها بهش سواری دادم از طرفیم اگه وقتی میرم فلان کتاب رو بخرم واسه اش نخرم عذاب وجدان میگیرم (اینم بگم بعضی مواقع اون در جریان نیست که برای فلان مورد دارم میرم بیرون ولی به محض اینکه میگم سفارشاتش شروع میشه) از یه طرف از سواری دادم شاکی ام از طرفی هم اگه انجام ندادم حس گناه دارم 

شما باشین چیکار میکنید

برای حال خوبم اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس گناه بیخودی داری سرکوبش کن

بهش نگو کجاها میخوای بری

و تا جایی که امکان داره براش انجام نده

اگه برفرض خودت توی اون قسمت دانشگاه کار داری مشکلی نیست براش نامه بگیری ولی در غیر این صورت نگیر

البته اگه اونم برای تو انجام میداد عیب نداشت

اول یه سوال کتاب هم میخری هزینشو میده یا نه؟

احساس گناهت کاملا اشتباهه ولی درکت میکنم منم در نه گفتن به خواسته های افراد آشنا واقعا میمونم

ولی چون دیده هرکاری بخواد براش انجام میدی اینطوری میکنه

به نظرم حداقل شروع کن غیرمستقیم انجام ندادن کارایی که میخواد مثل کارای دانشگاهی و .... یا همین سفارشایی که میده بگو وقت نشد یا پیدا نکردم و فلان

من اصلا چنین کاری رو نمیکنم هرچیزی تو رابطه دوستی باید دوطرفه باشه براش کتاب میخری؟! باشه. دفعه بعدی ...

توجیهش اینه من نمیرسم سرکارم و...

برای حال خوبم اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🍃
اول یه سوال کتاب هم میخری هزینشو میده یا نه؟ احساس گناهت کاملا اشتباهه ولی درکت میکنم منم در نه ...

میده ولی نه سریع 

ببین هم رشته ای هستیم و اگه کتابی رو واسه خودم بگیرم باور نمیکنه که نتونستم واسه اون پیدا کنم 

واضح نیست که نباید  کاراش رو انجام بدی ؟

چی بگم 

اگه اون هم در قبال من این رفتار رو داشت واسه ام سنگین نبود

میده ولی نه سریع  ببین هم رشته ای هستیم و اگه کتابی رو واسه خودم بگیرم باور نمیکنه که نتونستم ...

یکار دیگه هم میتونی بکنی کتاب رو که برای خودت خریدی بگو پولم کافی نبود برات بخرم 

میخوام کم کم عادت کنی هی غیرمستقیم کاراشو انجام ندی تا اونم توقعاتشو کم کنه

چندترم دیگه باهاش داری؟

حس گناه بیخودی داری سرکوبش کن بهش نگو کجاها میخوای بری و تا جایی که امکان داره براش انجام نده اگه ...

خودم همون قسمت کار دارم 

اما خب منم توقع دارم اونم یکبار یه مسولیتی رو به عهده بگیره 

نه با توجیه اینکه واسه خودت ک داری انجام میدی واسه من هم انجام بده 

کارم بی منت بشه و رویه اش رو ادامه بده