2777
2789

سلام. 🌹

امیدوارم از این تاپیک خوشتون بیاد و کلی بخندید. 😁

این ماجرا واقعی هست. ✔️ چون تو سایتی که پیداش کردم نوشته بود به گزارش مرکز اسناد انقلاب اسلامی. ✔️

🎋🎋🎋🎋🎋🎋🎋🎋🎋🎋🎋🎋🎋🎋🎋🎋🎋🎋🎋

من تو یه گرفتاری بزرگ افتادم که خیلی به کمک خدا نیاز دارم. لطفا دعا کنید و از خدا بخواین بهم کمک کنه و بهم حاجت بده. 😭 ممنون میشم. 🌸

هرکسی که این ماجرا رو خوند و خندید لــــــــــــطفا از خــــــــدا بخواد به من حاجـــــــــت بده. 💐😁💐😁💐😁💐😁💐😁💐😁💐😁💐😁💐😁💐😁

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ماجرا ندیدم 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به گزارش مرکر اسناد انقلاب اسلامی، نقل است كه ناصرالدین شاه وقتی به اولین سفر اروپایی خود رفت در كاخ ورسای و توسط پادشاه فرانسه- یكی از همین لویی هایی كه امروز تبدیل به میز و صندلی شده اند- از او پذیرایی شد، بعد از مراسم شام، اعلیحضرت سلطان صاحب قران به قضای حاجتش نیاز اوفتاد و با راهنمایی یكی از نوكرها به سمت یكی از توالت های كاخ ورسای هدایت شد.

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

سلطان صاحبقران بعد از ورود به دستشویی هرچه جستجو كرد چیزی شبیه به "موال” های سنتی خودمان پیدا نكرد و در عوض كاسه ای دید بزرگ كه معلوم نبود به چه كار می آید.

غرورش اجازه نمی داد كه از نوكر فرانسوی بپرسد كه چه بكند پس از هوش خود استفاده كرد و دستمال مباركش را بر زمین پهن كرد و همان جا….!حاجت كه برآورده شد سلطان مانده بود و دستمالی متعفن؛

غرورش اجازه نمی داد كه از نوكر فرانسوی بپرسد كه چه بكند پس از هوش خود استفاده كرد و دستمال مباركش را ...

خیر سرش 

حالم بهم خورد

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

این بار با فراغ خاطر نگاهی به اطراف انداخت و پنجره ای دید گشوده بر بالای دیوار و نزدیك به سقف كه در دسترس نبود پس چهار گوشه ی دستمال را با محتویات ملوكانه اش گره زد و سر گره را در دست گرفت و بعد از این كه چند بار آن را دور سر گرداند، تا سرعت و شتاب لازم را پیدا كند، به سوی پنجره ی گشوده پرتاب كرد تا مدرك جرم را از صحنه ی جنایت دور كرده باشد.

گویا نشانه گیری ملوكانه خوب نبوده چون دستمال بعد از اصابت به دیوار باز می شود و محتویات آن به در و دیوار و سقف می پاشد. وضع از اول هم دشوارتر می شود.

سلطان، بالاجبار، غرور را زیر پا می گذارد، از دستشویی بیرون می رود و به نوكری كه آن پشت در انتظار بود كیسه ای پول طلا نشان می دهد و می گوید این را به تو می دهم اگر این كثافت كاری كه كرده ام رفع و رجوع كنی. می گویند نوكر فرانسوی در جواب ایشان تعظیم می كند و می گوید من دو برابر این سكه ها به اعیلحضرت پادشاه تقدیم خواهم كرد اگر بگویند با چه ترفندی توانسته اند روی سقف چنین كاری انجام دهند ...

ان شاالله که مشکلت حل بشه و تاپیک حاجت رواییتو بزنی و دلت آرامش پیدا کنه

خیلی ممنونم.