2777
2789
عنوان

هاله بی بی چک مدیکور

5679 بازدید | 21 پست

بچه ها دوتا بی بی چک مدیکور دیشب زدم هردوتا همون لحظه هاله  انداخت ، سیکلامم نا منظمه معمولا بین۳۰تا۳۶سیکلم دیگه پریود میشم ،الان چهلم سیکلمه ، قبلنام شده بود هاله ببینم و پریود بشم ولی معمولا خشم میشد بعد هاله داشت،ایندفعه سریع هاله نشون داد،امیدوار باشم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هاله داره آزمایش بده منم مدیکور زدم باردار بودم ولی ی هاله سوسکی انداخ😄

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بارداری عزیزم  اگر همون لحظه هاله داده صد درصد بارداری مبارک باشه❤️❤️❤️

اگه تا چند روز دیگه پررنگ نشه منتفیه؟یا ممکنه هیچ وقت پررنگ نشه؟چون صبحم که زدم همون هاله است

اگه تا چند روز دیگه پررنگ نشه منتفیه؟یا ممکنه هیچ وقت پررنگ نشه؟چون صبحم که زدم همون هاله است

برا من بارداری اولم با اینکه بتام ۱۰۰۰ بود تقریبا ولی پررنگ نشد هاله بود فقط

یعنی از مال من بیشتر یا کمتر؟روز چندم سیکل؟

شبیه مال تو.من نامنظم بودم ولی براساس پریودی قبلیم 8سیکل

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

دلدرد کمردردم یه روز دارم یه روز ندارم ، سینه دردم همینجوری،شب دارم صبح ندارم باز ظهر میاد باز شب ار ...

منم اقدامم،همینجوری شدم صبح ب شدت سینم درد گرفت بعد قطع شد،یا زیرشکمم درگرفت گفتم الان پریود میشم ولی موعدم ۲۳ آبانه،علایمت که خوبه،فردا میتونی آزمایش بدی این هاله که مثبته

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر