الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهر من عاااشق اینه که من حرفاشو گوش بدم مثلا وقتی میگه فلانی نیاد خونمون (البته بی منطق نیس حتما دلیلی داره)من قبول کنم ..من کلا ادم حرف گوش کنی نیستم اوایل هممممش جنگ میکردم باهاش که نمیشه همیشه حرف تو باشه و اون ادم اگه مثلا از فامیلای خودم بود به خاطر همین دعواها از چشم شوهرم واسه همیشه میوفتاد..اما الان نه همچین مساله ای باشه دلیل میپرسم وقتی قانع شدم خیلی ریلکس قبول میکنم بعد یه مدت میبینم خودش داره تغییر میده نظرشو چون حساسش نکردم این مهمترین اصل زندگی ماست بعدشم که خودم و خونه م همیشه مرتبیم..دسپختم خوبه و خواسته هاش ۹۰٪براورده میشه
ی سوال بپرسم ازتون اگ خواستگار داشتید ک همه چیش اوکی بود مذهبی وضع خوب خونه و ماشین دار و کارمند ولی ...
وای واسه منم لاغره از اولملاغر بود هر چی من تپل بودم او لاغر بود بیشتر ازمنم غذا میخوره ها ولی لاغره از بس که میره ورزش و والیبال البته الان یکم وزن گرفته. میتونی خودت براش لباس بخری و غذا و اینا بدی چاق میشه کم کم، مردها اصولا بعدازازدواج وزناضافه میکنن
اونطوری کهمن برداشت کردم وقتی میگه فلان کارو برای من انجام بدی براش انجام بدی خیلی خوشحال میشه و خیلی ردش تاثیر داره ببرش باهم لوازم آرایش بخرید حتی شده یه قلم بعد میبینی کلی لوازمارایش داری وقتی اینجوری دوست داره انجام بده خو خواهر.
تاپیک قبلیمو ببین درباره شیربرنج پرسیده بودم🤣 من اصلا آشپزی بلد نبودم! هی بهم میگفت برام غذا بپز حتی شده یه نیمرو دیگه کم کم راه افتادم. حالا خودش به واسطه کارش و چون درس میخونده از خونه دور بوده آشپزی و خونه داریش از من بهتره 🤣🤣🤣