2777
2789
عنوان

همسایه ها یاری کنید میخوایم شوهر داری کنیم :)

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا خواهر من دائم لاک زده وارایش کرده. و ناخن و مژه کاشته ست. من شوهرم اصلا لاک بزنم و آرایش کنم ب ...

واسه منم همینه! همش میگه نچرالتو دوست دارم انقدر به خودت چیز نمال 🤣🤣🤣

این سوال غلطه از بیخ و بنیاد  چون شما و شوهرت شخصبتون مثل من و همسرم که نیست  پس ممکنه ن ...

دقیقا

هرکی یه قلق خاص خودشو داره

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
ولی خیلی مواقع یکسری چیزها میتونه کارساز باشه! خیلی ها هستن تو سایت که تازه عروسن و خیلی به دردشون م ...

من قبل از ازدواج تو این تاپیکا بودم

قدیما تاپیکای سیاست زیاد بود

ولی هیج تاثیری نداشتن

خود زندگی بهت یاد میده چجوری رفتار کنی

تزبیت و شعور زن و مرد هم خیلی تاثیر داره

اما بنظرم از خودگذشتگی دوطرفه معجزه میکنه و گذشت زمان

کذشت زمان برای حفظ زندگی

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
جدی؟😍 کجا پیداش کردی؟

همکلاسیم بود(ازم بزرگتره ولی تقریبا میشه سال پایینیم، ارشد آشنا شدیم). ازم خوشش اومده بود دیگه انقدر پیام داد یروز گفت بهم بگو توهم دوستم داری منم گفتم اره حالا خوشم میاد ازت بهشم گفتم من نمیخواستم باکسی باشم ولی تو انقدر خوب بودی نتونستم ازت بگذرم 😁

محبت کردن و اهمیت دادن😍البته اگه جنبه داره. همیشه هم احترامشو دارم

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

نظرم واسه کسایی که دنبال همسر میگردن اینه که یه نفرو پیدا کنن که کنارشون وقتی خودشون باشن بیشترین سیاستو انجام دادن کسی که اونا رو همینجوری که هستن دوست داشته باشه نیاز نباشه کار خاصی کنن البته که احترام به طرف مقابل و سلیقش واجبه ولی دیگه نه تا اون حدی که مجبور باشن خودشونو بکوبن از نو بسازن که شوهره خوشش بیاد

‌هرچـے طوفآڹ زندگیـٺ بزرگـ تر باشهـ....رنگیـڹ ڪموݧ بعدݜ قشنگ ترهـ^_^🐾🌈